Boyfriend blush, ovo je novi TikTok trend koji vlada društvenim mrežama

14.05.2024.
RECOMMENDED

Rumenilo je daleko napredovalo od vremena kada su nam bake i prabake štipale svoje obraze kako bi proizvele prirodno crvenilo. Sada postoji mnoštvo različitih formula, a isto toliko različitih načina da se nanosi. Koristite li četkicu? A sunđer?

Pronalaženje rutine za rumenilo koja vam najbolje odgovara zahteva trial and error proces, ali možda smo otkrili rešenje koje će da prija svakome. Upoznajte se sa novim trendom – boyfriend blush.

Boyfriend blush Sabrina Carpenter
@sabrinacarpenter

Boyfriend blush zamislite kao prirodno rumen sjaj koji dobijete nakon dobrog treninga ili posle šetnje na hladnom vazduhu. Premda je u pitanju trenutno viralni trend na TikTok-u, zapravo se oslanja na klasične tehnike šminkanja.

Saznajte sve o tome kako postići ovaj look.

f0781cfef5bd597ca3f9b4cf4a51268a
Foto: Aimee Joyce

HOW-TO

Boyfriend blush se podjednako odnosi na tehniku nanošenja, koliko i na nijansu.

Rumenilo treba da se nanese na jabučice obraza i da se blago izblenda prema donjem delu vilice. Takođe se dodaje mala količina na slepoočnicama za celokupan sjaj. Što se tiče boje, treba da imitira prirodan sjaj vaših obraza – možda je to svetlo bebi roze ili toplo crveno.

Iako ova tehnika nanošenja može da funkcioniše na svim oblicima lica, najbolje stoji onima koji imaju ovalni oblik – baš zato što imaju više prostora oko obraza, rumenilo se može spustiti na donji deo obraza bez da skraćuje lice.

Saznaj više:
Povezani članci: