Braon maskara je poslednji TikTok trend

  20.04.2024.
  RECOMMENDED

  Brown is the new black! A braon maskara sledeći beauty hit, barem ako je suditi prema pregledima videa koji o njoj pričaju – na TikToku. Hešteg #braonmaskara prikupio preko 188 miliona pregleda. A ako vas zanima u čemu je caka, isto je kao i sa braon olovkom (još jedan beauty hit): maskara ne izgleda dramatično kao kad je u standardnoj crnoj nijansi, a podjednako je sofisticirana.

  Zašto još volimo braon maskaru, sem što je manje dramatična? Zato što se odlično uklapa uz svaku nijansu tena i boju kose – predivno stoji ljudima sa maslinastom bojom kože, smeđim, braon i crnim očima, a idealna je za osobe svetlije puti i plavim očima jer dobro kontrastira sa bleđim tenom. Kod tamnijih i smeđih očiju, efekat je prirodniji i savršen za svakodnevni izgled.

  Jedna od najpopularnijih braon maskara na svetu je Dream Pop brenda Charlotte Tilbury. U pitanju je svetlija braon nijansa koja odlično stoji na trepavicama koje su jako, jako svetle. A ako imate tamniju boju trepavica, možete odabrati Overcurl Dior Beauty, koja je skoro pa crna, dok ako imate zelene oči na TikToku kažu da bi trebalo da koristite Lash Clash brenda YSL.

  Predlažemo sledećih 5 braon maskara koje bi trebalo da probate:

  Yves Saint Laurent Lash Clash Mascara Brown

  braon maskara

  Burberry Beauty Ultimate Lift Mascara

  burberry braon maskara

  Too Faced Better Than Sex Mascara in Chocolate

  bran maskara 3

  Charlotte Tilbury Pillow Talk Push Up Lashes! Mascara in Dream Pop

  braon maskara 4

  Maybelline Lash Sensational Sky High – Brown

  braon maskara 5

  Fotografije: Promo

  Saznaj više:
  Povezani članci: