Celebrity beauty brendovi koji su zapravo vredni hajpa

02.10.2023.
RECOMMENDED

Više ne znamo gde bismo pre od silnih beauty brendova, a novi proizvodi od Rhode Beauty su još jedan podsetnik da su poznate ličnosti sada postale glavne figure beauty tržišta. Selena Gomez, Hailey Beiber, Jennifer Lopez, Gwyneth Paltrow – svaka celebrity ličnost je danas i beauty preduzetnica. U moru brendova, kako razlikovati šta zapravo vredi probati, a šta je pitanje publiciteta?

Otkrivamo 4 celebrity beauty brendova sa kojima nećete pogrešiti.

Fenty Beauty

Nije ni čudo da je Rihannin beauty brend na prvom mestu jer se Fenty Beauty odavno dokazao kao jedan od najboljih celebrity brendova na tržištu. Kada je lansiran 2017. godine, bio je jedan od prvih brendova šminke sa širokom ponudom nijansi za boju kože (tada je bilo 40 nijansi, a sada čak 50). Drugi brendovi su jurili da ga sustignu po pitanju inkluzivnosti, dok je Fentijeva popularnost nastavila da raste.

Fenty Beauty Rihanna 1 1

Pored Fenty Gloss Bomb i Killawatt Freestyle Highlighter koji su sada postali kultni šminkerski proizvodi, Fenty Beauty sada ima i proizvode za negu kože koji su se pokazali kao jednako kvalitetnim. Hydra Vizor SPF krema za lice je postao favorit među vernim kupcima.

Haus Labs

Haus Labs je karakterističan koliko i Lady Gaga. Ponuda je prepuna proizvoda jarkih boja, a inovativne formulacije su izvrsne i pogodne za osetljivu kožu. Pored toga što se koriste održiva pakovanja, Haus Labs je prvenstveno napravljen sa željom da slavi individualnost i glamur i da šminku predstavi kroz zabavu i kreativnost.

Haus Labs Color Fuse Blush i Triclone Skin Tone tečni puder za lice se izdvajaju kao bestselling proizvodi ovog brenda.

r.e.m. beauty

Ariana Grande, kraljica cat eye šminke i ravnih obrva, je svojim beauty brendom otvorila vrata ka smeloj šminki po pristupačnoj ceni.

REM Beauty Ariana Grande

Od nedavno dostupno i na našem tržištu, r.e.m. proizvodi su pogodni za dan i noć i savršena su početna tačka za svakoga ko želi da eksperimentiše sa šminkom – jednostavne palete od šest nijansi i rumenilo u stiku za početak, a Lustrous Liquid Eyeshadow za kraj.

Rare Beauty

Beauty brend od Selene Gomez je postao TikTok senzacija, ali iz prve ruke možemo da potvrdimo da je hajp opravdan.

Izuzetno pigmentovani proizvodi, kao što su Soft Pinch tečna rumenila u različitim nijansama, izdvojili su se kao omiljeni i čak 91% korisnika ih preporučuje na Sephora sajtu. Za razliku od prethodno navedenih brendova, Rare Beauty potencira no make-up make-up izgled koji se zasniva na negovanoj koži i jednostavnim proizvodima za svaki dan.

Saznaj više:
Povezani članci: