Celine lansira mejkap kolekciju

  Sem satenskih ruževa za usne, Celine šminka imaće i maskare, pudere, rumenila, ajlajnere, lakove za nokte.
  15.03.2024.
  RECOMMENDED

  Celine, francuska modna kuća pridružuje se brendovima visoke mode, koji u svojoj ponudi imaju i mejkap. Luksuzni brend (osnovan davne 1945) proširuje svoju Beauté liniju na šminku, prvi put, a kreće od lansiranja satenskog ruža za usne.

  Ulazak u svet mejkapa, brend je otkrio u kratkom filmu, koji je prikazan tokom prezentacije kolekcije La Collection de l’Arc de Triomphe za zimu 2024. godine.

  Le Rouge Celine

  Brend planira da lansira kolekciju proizvoda Le Rouge Celine u januaru 2025. godine, koja će se sastojati od 15 nijansi satenskih ruževa za usne.

  Jednu od nadolazećih nijansi, nežnu La Peau Nue, već su nosili modeli na filmu.

  celine 2222

  Celine opisuje liniju lepote kao način da obogati svoje kulturne korene dok promoviše francusku ideju o ženstvenosti i privlačnosti.

  Brend će osim linije ruževa, imati balzame za usne, maskare, ajlajnere, olovke za oči, pudere u prahu, rumenila i lakove za nokte – svake sezone, zajedno sa modnim kolekcijama.

  Kuća je prvi put ušla u svet lepote lansiranjem kolekcije parfema 2019. godine, pod vođstvom Hedi Slimana.

  Hedi je napravio Haute Parfumerie liniju parfema, koju je izvukao iz dnevnika nostalgičnih mirisa i čija je baza utelotvorena u francuskom duhu. (Izuzetak je Eau de Californie inspirisan Kalifornijom).

  Celine prva nijansa ruža – u septembru ove godine

  Prva nijansa ruža, Rouge Triomphe, pojaviće se u septembru ove godine. Na taj način Celine se pridružuje nizu drugih modnih brendova koji se uključuju u beauty industriju. U januaru je Prada lansirala svoju liniju za negu kože i šminku, u Americi. Neposredno nakon toga, Miu Miu objavio je da je potpisao licencni ugovor sa L’Oréalom.

  U proteklih nekoliko meseci, Rabanne, A.P.C. i Marni su lansirali – ili najavili skoro lansiranje – svoje beauty linije. Kering Beauté, interna divizija za lepotu konglomerata, trenutno razvija kategoriju za Bottega Veneta, Balenciagu i Alexander McQueen-a.

  Od ostalih beauty noviteta, ako već niste, upoznajte se sa novom Zara kolekcijom za kosu.

  Saznaj više:
  Povezani članci: