Čistači za lice koji su NAJBOLJI izbor za OSETLJIVU kožu

20.04.2024.
RECOMMENDED

Pažljivo i redovno skidanje šminke je prvi korak u nezi kože. Ali trljanje, ribanje i proizvodi puni hemije su previše agresivni za osetljivu kožu, pogotovo kada joj nije pruženo dovoljno vremena da se oporavi. Šta je rezultat? Crvena koža, upala, možda čak i osip, zbog čega je imperativno istražiti i pronaći nežno sredstvo za uklanjanje šminke koje se može koristiti svaki dan.

CERAVE

Cistac za skidanje sminke 1 removebg preview

CeraVe se nalazi visoko na spisku brendova koji odobravaju dermatolozi baš zato što njihovi proizvodi sadrže efektne sastojke bez nepotrebnih dodataka. Ovaj balzam za čišćenje šminke u sebi ima ceramide i ulje jojobe, što uklanja nečistoće dok obnavlja kožu.

CLINIQUE

clinique take the day off make up remover 125ml removebg preview

Najbolja sredstva za uklanjanje šminke ne zahtevaju agresivno ribanje lica ni da naglo vučete trepavice kako biste skinuli maskaru. Clinique-ov kultni čistač za lice je jedan od najnežnijih proizvoda za oči, usne i kožu po izboru profesionalnih šminkera.

BIODERMA

bioderma sensibio h2o micellar solution sensitive skin 100ml 2 1 removebg preview

Micelerna voda, lagana formula koja sadrži glicerin, istovremno deluje kao sredstvo za čišćenje lica i toner. BioDerma Sensibio H2O micelarna voda je nagrađivana formula koja iz prvog puta uklanja do 99% šminke sa očiju i lica bez potrebe za dodatnim pranjem vodom. Takođe, nema veštačkog mirisa, pa vam neće iritirati kožu. Malo je jača cena ali možete da isprobate mini verziju ovog proizvoda ukoliko niste sigurni da je pravi izbor za vas, ali verujemo da ćete se brzo uveriti.

Saznaj više:
Povezani članci: