Tik pred leto: Evian izbacio 3 savršena mista za lice

11.06.2024.
RECOMMENDED

Ako ste ikada preživeli vreo, sparni letnji dan, onda ste sigurno imali želju da se polijete celom flašom vode – prvenstveno po licu. E pa sad to možete uraditi najpopularnijom vodom na svetu, vodom Evian. Brend Evian, brend vode koja dolazi sa izvora Évian-les-Bains, izvora u francuskim Alpima, početkom godine otkrio je da radi na novim proizvodima – mistovima za lice, i upravo ih je, tik pred leto, i lansirao. To su Calm, Protect i Glow, za različite potrebe i tipove kože, a pretpostavlja se da će biti podjednako, ako ne i popularniji, od drugih pozntih francuskih mistova/termalnih voda za lice – Avene, Vichy, Uriage, La Roche – Posay.

evian sve vode

Evian Protect

Kreiran da filtrira svakodnevno zagađenje, Evian Protect napravljen je sa tarinom i alojom verom za osveženje i obnovu kože. Sadrži i ekstrakt divljeg indiga (za zaštitu barijere kože) i ekstrakt organskog plavog cveta (za omekšavanje).

protect
Evian Calm

Evian Calm ima za cilj da umiri osetljivu kožu svojom formulom bogatom smiljem i jasminovim cvetom koji pojačava hidrataciju.

evian calm
Evian Glow

Evian Glow je natopljena belim čajnim listom i belim božurom, za negu tena, za one dane kada želite sjajnu kožu.

glow voda

Evian mistovi za lice apsolutno su pogodni za sve tipove kože i mogu se koristiti na čistoj koži ili preko šminke. Dostupne su na sajtu Ulta Beauty, sa cenom od 8.50 američkih dolara.

Fotografije: Promo

Saznaj više:
Povezani članci: