Povratak GLAZED DONUT manikira – kako izgleda nova verzija?

19.03.2024.
RECOMMENDED

Svi se sećamo kada su glazirani nokti ili tzv. glazed donut manikir zavladali internetom.

Zahvaljujući svetskom uticaju Hailey Bieber, odmah su postali najtraženiji stil manikira te godine. Zapravo, toliko ljudi je tražilo ovaj izgled da su saloni počeli da privlače kupce uz obećanje da mogu da im ponude „Hailey Bieber manikir“. Sada, skoro dve godine kasnije, Bieber je ponovo oživela svoj prepoznatljivi stil. Ali sa suptilnim osveženjem.

Manikirka koja stoji iza ovog stila Zola Ganzorigt je pre samo nekoliko dana podelila objavu na Instagramu gde navodi da je bila dvogodišnjica viralnog glazed donut manikira, koju je Bieber prvi put prikazala na Met Gali 2022. godine.

Ovaj put je Zola rekreirala kultni manikir za ovogodišnji after party posle dodele Oskara.

Snapinsta.app 433231210 391851930265764 839328961146665897 n 1080
@nailsbyzola

Ovogodišnje izdanje je malo izmenjeno time što sada ima više roze boje. Haileyini nokti su imali isti oblik i dužinu – srednje dužine i oblik badema. Glazirani i mlečnog izgleda, njeni nokti su ovaj put podsećali na glaziranu krofnu sa ukusom jagode. Od zanoktica do vrha noktiju vlada nežna, gotovo providna rože-bež nijansa, prekrivena prepoznatljivim biserkastim hromom.

Glazed donut manikir

HOW TO

Ako ste razmišljali o tome da ponovo isprobate glazed donut manikir, imate sreće, jer je Ganzorigt otkrila kako je tačno sprovela novo izdanje ovog look-a.

Nakon što je pripremila njene nokte, Ganzorigt je nanela sledeću bazu – OPI GelColor Stay Strong Base Coat. Od boja se opredelila za OPI Bare My Soul, dok je prvo izdanje ovog manikira rađeno sa OPI Funny Bunny.

Nakon toga, dodala je Tin Man Can hrom prah pre nego što je ceo proces zaokružila sa OPI Stay Shiny Top Coat lakom.

Saznaj više:
Povezani članci: