Stiže džepno rumenilo Hailey Bieber

  19.06.2024.
  RECOMMENDED

  Rhode beba je stigla! Ne, Hailey Bieber se još uvek nije porodila, ali tu je nova bebica njenog makeup brenda, džepno rumenilo (zove se bukvalno – pocket blush). Ovo je drugi mejkap proizvod za lice nakon serije proizvoda za usne koje je lansirao brend Rhode, kompaktno je, kremasto i dostupno u šest nijansi: Piggy – bebi roze, Freckle – neutralna breskva, Spicy Marg – svetli koral, Sleepy Girl – nežna mauve nijansa, Juice Box – vruća pink i Toasted Teddy – nijansa bronzane terakote.

  Dizajnirano da bude praktično, ovo džepno rumenilo je idealno za brzinsko doterivanje, pružajući prirodan sjaj satenske boje za obraze, ali i USNE. U prodaji je od 20. juna.

  Ovo je savršeno džepno rumenilo

  Zahvaljujući pažljivom oku Hailey Rhode Bieber Pocket Blush dovedeno je do savršenstva. Njegova kremasta, lagana tekstura lako se blenda, pružajući sjajan finiš bez masnih tragova. Hidratantna formula osigurava da obrazi ostanu mekani poput bebine kože, čineći ga savršenim dodatkom svakoj rutini nege kože ili šminkanja.

  Pocket blush odnosno džepno rumenilo Hailey Bieber je multifunkcionalni dragulj, bilo da preferirate suptilan nagoveštaj boje ili intenzivniji izgled, a usnama će dati chic, monohromatski izgled koji traje ceo dan.

  hailey bieber dzepno rumenilo

  Već može da se naruči na sajtu brenda, rhodeskin.com, a treba da znate i to da je ovo rumenilo vegansko, cruelty free, da nema miris, ne sadrži gluten i dermatološki je testirano – dovoljno informacija da se odmah prijavite na listu čekanja!

  Fotografije: Instagram

  Saznaj više:
  Povezani članci: