Vest koja se dugo čekala: Hailey i Justin Bieber čekaju bebu

    10.05.2024.
    RECOMMENDED

    Videom i serijom fotografija Hailey Bieber objavila je na instagramu da očekuje prvo dete sa Justinom. I kao da to samo po sebi nije dovoljno uzbudljivo, par je obnovio zavete na Havajima i napravio seriju romantičnih fotografija.

    Vlasnica brenda Rhode nosila je dugu belu Saint Laurent čipkanu haljinu sa velom na glavi – u obliku marame, a istog brenda bile su i naočare za sunce, dok je nakit koji je imala na sebi bio Tiffany & Co.

    Stižu čestitke Hailey i Justinu

    Poznata lica kao što su Kim Kardashian, Gigi Hadid, Kaya Gerber, paru su uputila čestitke na instagramu, a ubrzo je i Haileyin predstavnik za štampu potvrdio je za Asociated Press da je Hailey trudna nešto više od 6 meseci. 

    @justinbieber

    Hailey i Justin venčali su se 2018. godine, na tajnoj ceremoniji, ali se poznaju još od detinjstva. Sreli su se davne 2009. godine i postoji video u kojem ih upoznaje Steven Baldwin, Haileyin tata.

    hailey bieber 2222

    Hailey se poslednjih godina ne bavi manekenstvom, posvećena je svom beauty brendu Rhode, a Justin je prošle godine bio primoran da otjaže datume svetske turneje usled oporavka od Remzi Hantovog sindroma, stanja koje može da izazove paralizu lica.

    Ipak, iznenadio je svoje obožavaoce kada je izašao na binu na Coachella festivalu prošlog meseca, kada je sa Wizkidom, tokom seta nigerijske zvezde Tems, izveo hit sing Essence. 

    @justinbieber 2

    Fotografije: Instagram

    Saznaj više:
    Povezani članci: