UOČITE RAZLIKU: Kendall Jenner i Hailey Bieber često nose istu odeću, na potpuno drugačiji način

21.01.2024.
RECOMMENDED

Hailey Bieber i Kendall Jenner, najpoznatije najbolje drugarice na svetu – izlaze zajedno, rade zajedno, letuju zajedno, posećuju javne događaje zajedno i tema su modnih rubrika magazina i portala širom sveta, najčešće zajedno, a sve to zahvaljujući ZAJEDNIČKOJ stilistkinji, Dani Michelle, koja je nedavno otkrila, u intervjuu za Vanity Fair, kako uspeva da ih obuče, često u iste komade odeće, a da izgledaju potpuno različito, na ulici i na crvenom tepihu.

– Najveća razlika je u tome kako Hailey i Kendall pripremamo za crveni tepih, a kako za ono što će nositi na ulici. Stilizovanje za crveni tepih uglavnom se radi kao celovita ideja – preuzimamo kompletne odevne kombinacije od dizajnera, pa ih dodatno ukrašavamo i prilagođavamo kako bismo ih učinili jedinstvenim. Stilizovanje za street style ili „stvarni život“ predstavlja kolekciju odevnih komada različitih dizajnera koji su povezani, od glave do pete, kako bi ispričali priču.

koza hailey 77
Drugarice u kožnim komadima odeće idu na rođendan zajedničkog prijatelja Dereka Blasberga

Verovali ili ne, stilistkinja Kendal i Hailey sve lookove stavlja na tabelu, a ponekad prati i komunicira sa 60 različitih dizajnera širom sveta, kako bi osmislila najbolje lookove za svoje devojke (i osigurala im titulu ikone stila, očigledno).

– Od malih brendova, sa manje od 1 000 pratilaca, do prodavaca vintage komada sa unikatnim komadima, radnji poznatih svetskih brendova i izložbenih prostora u Parizu, Londonu, Njujorku i Los Anđelesu, pratimo sve. Zatim svu tu odeću primimo u moj izložbeni prostor i sastavljamo kombinacije. To je neverovatna količina istraživanja, komunikacije, organizacije i praćenja, kako bi se na kraju ispričala priča koju na sebi nose Hailey i Kendall, otkrila je Dani Michelle za Vanity Fair.

kozne jakne hailey 1 1
Na utakmici LA Lakersa pre nekoliko dana

A kako bi ispričala priču, ne o drugarstvu između Kendall Jenner i Hailey Bieber, već o nihovim karakterima ponaosob, ona mora da planira stil za svaku posebno. Iako na prvi pogled deluje da se manekenke identično oblače, oštro oko primećuje razliku – često nose istu odeću, koja je stilizovana na drugačiji način. Tako će Hailey, ma koliko seksi izgledala u uskim haljinama, na sebi uvek imati neki oversized ili muški odevni komad (da izgleda kao da ga je pozajmila od supruga Justina Biebera) – kožnu jaknu, duks, patike, a Kendall najčešće malo toga ostavlja mašti posmatrača i oblači stvari koje su kraće, uže, transparentnije.

U nastavku pogledajte stil najpoznatijih najboljih drugarica na svetu i uočite razliku.

KOŽA

koza hailey dva
koza hailey 7

CIPELE

hailey shoes
kendall jenner shoes hailey

KEŽUAL IZLAZAK

kezual hailey 1
NIGHT OUT HAILEY

NA PLAŽI

plaza hailey 3333

ODEĆA ZA VEŽBANJE

sportski hailey 2
sportski hailey 1

Fotografije: Instagram, Pinterest

Saznaj više:
Povezani članci: