Pretraga

Beauty proizvodi bez kojih naše najpoznatije manekenke ne kreću na put

Beauty proizvodi bez kojih naše najpoznatije manekenke ne kreću na put

Model approved!

Tekst: Manda Javorina

 

Sklapanje outfita i biranje aksesoara za put ste doveli do savršenstva i znate kako želite da izgledate kad stignete (ništa nije izgovor da šetate po belom svetu u trenerci, osim ako je ne nosite ironično, onda samo napred). Šoping na aerodromu obavljate kao pravi insajder i usvojili ste osnovne korake kako da izvučete najbolje iz vremena provedenog u avionu i šta treba da uradite kako ne biste sleteli sa tamnim kolutovima oko očiju i suvom kožom. Ali, i dalje se pitate da li su sve hidrantne maske, eye patches i kreme stvoreni jednaki? I ako su neke genijalne za koristiti kod kuće, da li su i najboji izbor za putovanje? Bez brige, pitali smo tri iz grupe najepših žena koje znamo, a koje bar pola života provode u avionu, od čega konkretno ne mogu da se odvoje i bez čega ne kreću ni prema aerodromu, a kamoli ulaze u avion. I, da, sve tri su nam rekle da je hidratacija glavna, dakle, naoružajte se vodom, za početak. I spremite ziploc kese.

Beauty proizvodi bez kojih naše najpoznatije manekenke ne kreću na put (фото 1)

Antonina —

@antoninapetkovic

"Znam da ste ovo hiljadu puta čuli ali ono što pre svega provereno radi za moju kožu i telo kada provodim dane u avionu jeste voda (mnogo vode) i zdrava hrana! Kada je kozmetika u pitanju, uvek sam spremna za duge letove i sve svoje beauty proizvode prepakujem u male bočice i nosim sa sobom u ručni prtljag. Prva stvar koju uradim kada uđem u avion je čišćenje lica micelarnom vodom, onda nanosim kremu pa vegansko Lesse ulje koje je potpuno prirodno, hranljivo i sprečava dehidrataciju koze. Najbolja stvar tik pred sletanje su Peter Thomas Roth eye paches sa krastavcem koje uvek imam pri ruci i koji su mi najbolji prijatelji i u danima posle leta kada ne mogu da sklopim ni 5 sati sna."

Mijo —

@mijomihaljcic

"Da li putujem privatno ili poslovno, uvek je isto: avioni i promena vode mogu učiniti kožu osetljivijom, zato joj se duplo više posvetim nego kad sam kod kuće. Lepa koža dolazi iznutra pa je moj glavni beauty tip na putovanjima - hidratacija. Nigde ne idem bez jedne ziploc kese sa Biologique Recherche proizvodima. Ako sam izložena uslovima koji isušuju kožu, onda svako veče nanosim njihovu Visoelastine+ i VipO2 masku, koju držim što duže (piše 15 do 20 minuta, a ja ostavim 45). Serume za hidrataciju BR Biosensible i Amniotique E nanosim u duplo većoj meri nego što treba i pokrijem ceo predeo vrata, iza ušiju i dekolte."

Beauty proizvodi bez kojih naše najpoznatije manekenke ne kreću na put (фото 4)
Masque Vip O2, Biologique Recherche, 12.500 din.
Beauty proizvodi bez kojih naše najpoznatije manekenke ne kreću na put (фото 5)
Serum Amniotique E, Biologique Recherche, 13.900 din
Beauty proizvodi bez kojih naše najpoznatije manekenke ne kreću na put (фото 6)
Serum Biosensible, Biologique Recherche, 9.000 din.
Beauty proizvodi bez kojih naše najpoznatije manekenke ne kreću na put (фото 7)
Masque Visoelastine +, Biologique Recherche, 9.500 din.
Beauty proizvodi bez kojih naše najpoznatije manekenke ne kreću na put (фото 8)
Beauty proizvodi bez kojih naše najpoznatije manekenke ne kreću na put (фото 9)

Đurđa —

@georgina.sto

“Ne putujem bez Shiseido maske za kožu oko očiju sa retinolom. Koristim je ili tokom dužih letova ili nakon onih kraćih, čim stignem u hotel. Idealno je da pre toga stoji u frižideru pošto hladnoća povoljno utiče na otečenost i podočnjake. Pošto letenje avionom ekstremno isušuje kožu, koristim i La Mer masku za intenzivnu hidrataciju bar nekoliko dana posle leta, i ujutro i uveče kako bih što pre povratila svežiji izgled koži.”

Beauty proizvodi bez kojih naše najpoznatije manekenke ne kreću na put (фото 10)
Wrinkle Resist24 Pure Retinol Express Smoothing Eye Mask, Shiseido, 10.990 din.
Beauty proizvodi bez kojih naše najpoznatije manekenke ne kreću na put (фото 11)
The Intensive Revitalizing Mask, La Mer, 18.990 din.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor