Pretraga

Ricky Martin konačno je otkrio svetu kako neguje svoje lice (ali i telo)

Tekst: BURO.

Nekome je Ricky Martin guilty pleasure, nekome je samo pleasure, tek kad čujemo njegovo ime, odmah klikćemo. Kako i ne bi? Čovek se očigledno oseća dobro u svojoj koži, bio je i ostao kult latino pop-scene, a o tome kako izgleda mogao bi se napisati doktorat. Ricky nas pušta u svoje kupatilo? Tu smo! Ok, možda je to kupatilo iscenirano, možda je u službi male promocije ali ko da propusti šansu da zaviri u njegovu dnevnu rutinu. Svakako je korisnija i zabavnija (da ne kažemo nije opasna) nego ona koju servira Gwynnie santa Paltrow.

Nije čudo da cela priča o (njegovoj) lepoti, počinje uz ledenu vodu za piće. Ako ste upravo prevrnuli očima, sačekajte malo, Ricky samo govori da je ona važna ali joj ne pripisuje kompletne zasluge za to kako izgleda (i kako peva) niti joj pripisuje čudotvorne moći (we're looking at you, J.Lo), a zatim i vrlo brzo prelazi na ono što nas sve zapravo i interesuje: kozmetiku. Osim što on ne odvaja wellness od kozmetike pa nam priča i o tome kako se hrani i šta pije. Rečju: kompletnu rutinu, onaj njen deo koji jeste za kamere. 

E sad, nismo baš do kraja sigurni da li je Ricky samo zaštitno lice ili i investitor brenda Kumiko ali svakako su mu visoko na listi prioriteta. Iako nije dostupan u našim parfimerijama, može se naručiti na Amazonu (a pošto smo dobre duše, sve linkove smo vam pronašli i postavili na kraj teksta) ali svakako smo u iskušenju da probamo bar nešto. Ipak, tu su i drugi brendovi, kao što je kultni Kiehl's kao i zaista osvežavajuće priznanje da je Ricky pomalo "sve ili ništa" tip momka. Naime, on govori o tome kako je uvek u oscilacijama između perioda kada je o.p.s.e.d..n.u.t. svojom kožom i kada se ponaša kao beach bum. I mi padamo u ista iskušenja, Ricky, i mi.

Tu je i priznanje da je tinejdžerske godine proveo između pozornice pod teškom šminkom i plaže, što je bila katatrofalna kombinacija. Zatim, kratka priča o tome koliko mu znači meditacija i kako je tišina ono što ga održava u ravnoteži.

Zatim na red dolaze tonik, nega tela (pošto ne možete voditi računa SAMO o licu, hvala Ricky), priča o vegetarijanstvu i intenzivnim serumima (opet, we her you) i tome kako neke bore izgledaju muževno i koliko je seksi kada neko vodi računa o sebi. Bingo!

Sve u svemu, savršeno utrošenih nekoliko minuta. Pritisnite play.

A zatim i potražite ono što vas najviše inspiriše.


Povezani članci

Buro 24/7 Izbor