Ovo su najefektniji KOLOR KOREKTORI za diskoloraciju

19.04.2024.
RECOMMENDED

Ako primetite neujednačene mrlje čak nakon što nanesete svu šminku, kolor korektor je rešenje koje ste tražili. Možda vaši podočnjaci otkrivaju da se sinoć niste naspavali ili se generalno borite sa hiperpigmentacijom, ali bez obzir na razlog, postizanje ujednačenog tena je zaista moguće. Ipak, ne može se sve rešiti puderom ili običnim pokrivnim korektorom. Tada dolazi do izražaja učinkovitost kvalitetnog color concealer-a, i kako da ga pravilno koristite.

Za razliku od onih koji odgovaraju tonu kože, ovi proizvodi se koriste da neutrališu duboku podkožnu pigmentaciju, dok je običan korektor odličan za prekrivanje površinskih nepravilnosti.

Njihova upotreba može da deluje kompleksno na prvi pogled, ali ne brinite – sve je to samo umetnost 101.

KAKO SE KORISTI

Oni dolaze u zelenim, breskvastim i crvenim tonovima. Nežno utapkajte proizvod na delovima kože gde postoji diskoloracija, ali pre klasičnog korektora ili pudera. Česta greška u nanošenju jeste korišćenje previše proizvoda. Manje je više – zapamtite što više budete nanosili, potrebnija je veća količina običnog korektora ili pudera da ide preko.

Za zaista tamne podočnjake ispod očiju, nanesite sloj običnog korektora, a zatim breskvasto ili žuto tonirani korektor. Slojevito nanošenje je ključno kada pokrivate veće površine i modrice ili tetovaže.

IZDVAJAMO:

NYX Conceal Correct Contour paleta

NYX kolor korektor

HUDA BEAUTY #Fauxfilter

PackshotMango removebg preview

GIVENCHY Prisme Libre Skin Caring Corrector

u 3274872446342 01 1200x1200 removebg preview

SEPHORA COLLECTION Color Corrector u nijansi Peach

61ZUjSpYDFL removebg preview

STILA COSMETICS Correct & Perfect All-in-One paleta

PDP Correct Perfect Palette Open 2048X2048 STILA.COM removebg preview

Saznaj više:
Povezani članci: