9 beauty profesionalaca koje treba da zapratite na Instagramu

18.06.2019.
RECOMMENDED

https://buro247.rs/wp-content/uploads/2019/06/COVER_BEAUTY_INFLUENSERI.jpg

Verovatno niko više ne kupuje kremu samo zato što ju je video na reklami ili zato što je nekoj drugarici „baš super“. Konačno smo naučili da to što odgovara nekom ne znači da mora da odgovara nama. Postali smo razmaženi po pitanju informacija, i to je dobra stvar, ali se u moru njih i lako gubimo, a od brzine kojom se izbacuju beauty proizvodi, jednom prosečnom entuzijasti se već vrti u glavi, zar ne? Na svu sreću, neki od njih su od strastvenog praćenja tržišta, tendencija, proizvoda i procedura napravili karijere. Ovo je nova generacija beauty profesionalaca, koji nisu ni samo fanovi, nisu ni dermatolozi, već kozmetičari i hemičari koji često imaju veliko iskustvo, a uvek razumeju i praksu i nauku, i tu su da nama ulepšaju život. Za vas smo istražili one kojima najviše verujemo, i na čije feedove redovno odlazimo kada tražimo objašnjenja, rešenja ili inspiraciju.

Kozmetičari

@shanidarden

Stručnjak za retinol i vatreni zagovornik krema sa SPF-om, Shani Darden deli svoje znanje kroz pažljivo tonirane slike svog života u Los Anđelesu. Obavezno zapratite njene storije pod nazivom “Skin Tips” gde pojedinačno govori o posebnim problemima sa kožom i načinima na koji da ih rešite.

@carolinehirons

Ova britanka je klasičan slučaj “ili me voliš ili me mrziš”. Kozmetičarka koja je postala poznata kao Youtuber, danas ima čitav odred (ostrašćenih) pratilaca i daje recenzije za veliki broj proizvoda, a o većini ima vrlo određeno mišljenje. Njen Instagram nalog je savršen način da ostanete u toku sa svim novitetima.

@georgialouisesk

Žena koja je izgradila karijeru mešajući proizvode različitih brendova da bi našla kombinacije za koje veruje da su najbolje i koju prati glas da nikad ne radi na uštrb kvaliteta. Njeni tretmani i Instagram postovi su mešavina tratmana, najnovije tehnologije i beauty tech gadžeta.

@joannaczechofficial

Ako ste se ikada pitali kako to da vaše omiljene zvedzde izgledaju kako izgledaju na crvenom tepihu, velika je šansa da odgovor leži u njenim veštim rukama i preparatima. Na poslednjem Met Gala crvenom tepihu pojavilo se devetneast njenih klijentkinja. Prelistajte njen nalog da biste upili malo od njenog znanja.

Hemičari

@ms_hannah_e

Australijska blogerka koja radi na istraživanju lekova, nakon što je studirala biomedicinu i farmakologiju. Glavni fokus joj je zaštita od sunca, a sopstvenu platformu je otpočela nakon što joj je dojadilo da joj drugi (pogotovo brendovi) preporučuju proizvode koji joj nisu odgovarali.

@kindofstephen

Instagram nalog Stephena Koa je kao mini udžbenik iz hemije koji stalno možete da imate pri ruci – kada bi udžebenici bili toliko korisni u svakodnevnom životu. Prosledite ga prijateljima koji su neverne Tome po pitanju učinkovitosti kozmetike.

@chemist.confessions

Ko je pozvaniji da analizira liste sastojaka u preparatima od ne jednog, nego dva hemičara koji se bave preparatima za kožu? Gledajte ih kako objašnjavaju aktivne sastojke u vašim omiljenim proizvodima ili istražuju nove trendi komponente. Svi proizvodi dobijaju isti profesionalan i objektivan tretman, a dvojac se ne bavi promovisanjem i ne prihavata klijente.

Nepristrasni entuzijasti

@gothamista

Savršena mešavina skupih i jeftinijih proizvoda uz analizu sastojaka dostojnu seminarskog rada. Renée Chow je neumoran i nepresušan izvor (dobrih) informacija, a pošto je i sama imala problematičnu kožu kao mlada i dan danas je u stalnoj potrazi za najboljim proizvodima. Naša sreća.

@re_issue

Lak za snaći se, prepun preporuka koje su poduprte podacima (kako o sastojcima tako i o cenama), a iza naloga stoji „skincare community„. Poseban akcenat je, između ostalog, i na onim sastojcima koje ne želite na svojoj koži. Pravi izvor znanja upakovan u divnu kolor-šemu.

Saznaj više:
Povezani članci: