Koraci koji vam nedostaju u nezi lica u borbi protiv prvih znakova starenja

  22.10.2019.
  RECOMMENDED

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2019/10/eucerin_cover.jpg

  Čarobna reč: hijaluronska kiselina

  Razumemo potrebu da se život pojednostavi. Razumemo i da svet kozmetike može biti vrlo zbunjujuće mesto u kom je nekad lakše držati se minimalističkog pristupa nego konstantno navigirati novim sastojcima i teorijama. Ipak, kada pređete dvadeset i petu, a i ranije u slučaju da imate problematičnu kožu, zaista više nije dovoljno oprati lice i naneti bilo kakav oblik hidratacije. Stvarnost je ipak drugačija, svaka koža je sama za sebe i svaki problem zahteva drugačije rešenje, po neki ekstra korak. Čiščenje i hidratacija su apsolutna osnova ali ako se ograničite samo na njih, propuštate ceo spektar benefita koje možete koristiti samo ukoliko sebi ujutro i uveče posvetite koji minut više. Eucerin Hyaluron-Filler linija je specijalno formulisana da deluje na prve znake starenja kao što su fine linije i bore, a preparati sa ovim imenom popunjavaju čak i duboke bore za postizanje podmlađenog izgleda zato što sadrže posebnu Eucerin kombinaciju hijaluronske kiseline i dugog i kratkog lanca. Ovo su proizvodi za posebnu negu na kojima će vam koža biti zahvalna.

   

  Pre kreme: Serum sa aktivnim sastojcima

   

  Serumi sadrže najvišu koncentraciju aktivnih sastojaka i pružaju intenzivnu negu kojom se mogu targetirati različiti problemi. Pisali smo o tome koliko je vitamin C moćan saveznik u borbi protiv mnogih problema kože, od pigmentacijskih fleka do znaka starenja. Eucerin Hyaluron-Filler serum sa vitaminom C u sebi sadrži optimalnu kombinaciju aktivnih sastojaka. Pošto je vitamin C osetljiv i nestabilan na vazduhu i ima kratak rok trajanja nakon otvaranja, uobičajena količina seruma je podeljena u tri dela tako da se doza u ampuli čuva u prahu i aktivira pre prvog korišćenja. Ovo je odličan način da počnete svoju anti-age rutinu, ali i da intenzivno boostujete već postojeću, ako je imate.

   

   

  Osnova: Hidratacija sa zaštitom od sunca

   

  Kvalitetna hidratantna krema je odličan izbor, ali ako ste minimalista u duši, verovatno preskačete onaj dodatni korak, a to je SPF. Razmislite još jednom, sunce je jedan od glavnih faktora koji utiču na starenje kože, a ako koristite aktivne sastojke u redovnoj nezi, sunčevi zraci vrlo lako mogu da vam unište celu koncepciju i obrnu efekte kvalitetnih tretmana. Zato je, i kada niste na plaži ili izloženi intenzivnom suncu, najbolja opcija da koristite hidratantnu kremu sa zaštitinim faktorom poput Hyaluron-Filler Dnevne krema protiv bora sa SPF30. Pogodna je za sve tipove kože i deluje na prve znake starenja tako što popunjava fine linije i duboke bore, a sprečava nastanak novih visokim filterima zaštite.

   

   

  Pre spavanja: Posebna noćna nega sa intenzivnim aktivnim sastojcima

   

  Dok mi spavamo, koža se intenzivno regeneriše, pa je to najbolje vreme za upotrebu nekih od aktivnih sastojaka, među prvima su AHA kiseline, poznatije kao voćne kiseline. Eucerin je inspirisan profesionalnim tretmanima stvorio Eucerin Hyaluron-Filler noćni intenzivni serum koji kombinuje dve moćne formulacije za višestruke anti-age efekte, obnavljanje teksture kože i sjaj. Kremasta emulzija sadrži efikasni AHA kompleks koji nežno odstranjuje površinski sloj mrtvih ćelija kože i glicin saponine koji stimulišu biosintezu hijaluronske kiseline u dermalnim slojevima u kojima nastaju duboke bore. Providni gel kombinuje hijaluronsku kiselinu dugog i kratkog lanca i time hidrira i površinske i dublje slojeve epidermisa. Dve faze ove inovativne intenzivne formule kombinuju se na koži i dokazano podstiču obnavljanje njene teksture, stimulišu regeneraciju ćelija i popunjavaju i duboke bore.

  Za vreme korišćenja seruma, koža postaje osetljivija na sunčeve zrake pa je obavezna SPF zaštita, a mi vam preporučujemo Eucerin Hyaluron-Filler Dnevnu kremu SPF 30.

   

   

  Po potrebi: Intenzivan tretman nekoliko puta nedeljno

   

  Anti-age maska za trenutnu hidrataciju idealna je za upotrebu kada je koža pod stresom, kada je umorna ili u slučaju joj je potrebna dodatna nega. Eucerin Hyaluron-Filler maska za lice za samo pet minuta intenzivno hidrira, ublažava fine linije i bore, a koža izgleda sveže, blistavije i podmlađeno. Kao i svi proizvodi iz Hyaluron-Filler linije obogaćena je Eucerin kombinacijom hijaluronske kiseline kratkog i dugog lanca, a ako vas brine ekologija, možete da odahnete. Sama maska je napravljena od bioceluloze, biorazgradivog materijala prirodnog porekla koji se jednostavno nanosi i savršeno prijanja na konture lica bez klizanja.

   

  Saznaj više:
  Povezani članci: