Upoznajte 6 pionira iz Clean Beauty pokreta čije Instagram naloge treba da dodate na svoju listu

  02.08.2019.
  RECOMMENDED

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2019/08/clean-beauty-cover.gif

  Smells like green spirit

  Prvo da ustanovimo da je ceo Clean Beauty pokret mnogo više od proveravanja da li vaš šampon sadrži sulfate ili ne i stapa se sa wellness konceptom koji prevazilazi kozmetiku. Ako vas mrzi da se bavite njime ozbiljno, razumemo vas, realno ume da bude prilično nejasan (iako svi znamo da je prirodna kozmetika u teoriji dobra i za nas i za planetu), a i većina nas nije baš ni spremna da se pretvori u boho boginje koje koriste sodu bikarbonu i kao zubnu pastu i kao dezodorans. To je jedna od glavnih zabluda koje prate celu priču: prirodna kozmetika ne može nikad biti jednako glamfashionedgy – (dodajte sami omiljeni pridev) – kao ona klasična. Pogrešno! Nema nikakve potrebe da se odričete šopinga u svojim omiljenim parfimerijama i počnete sve sami da mućkate u svojoj kuhinji (ali probajte i to, ume da bude zabavno!). Kao dokaz vam prilažemo Instagram naloge ovih Clean Beauty pionira: stylish, jakih, ozbiljnih igrača u poslu, koje su jednako cool gde god da se pojave – od organskih farmi do svetskih metropola. #lifegoals

  Tata Harper

  Queen Bee prirodne kozmetike. Poreklom iz Kolumbije, kada ne skakuće od Pariza do Njujorka gde drži prezenatacije i vodi svoj mega uspešan brend Tata Harper, živi na svojoj organskoj farmi u Vermontu (sa koje dolazi i većina sirovina za njenu kozmetičku liniju). Ne bi nas začudilo da se pretvori u novu Marthu Stawart, ali mnogo simpatičniju.

  Sheena Yaitanes

  Kada Leandra Medine javno objavi da je lično investirala u vašu kozmetičku kuću, znate da ste uspeli. Sheena Yaitanes je osnivač njujorškog clean brenda Kosa koji na prvi pogled izgleda kao najnovija streetwear dizajnerska kolaboracija. Ni traga teglama kokosovog ulja. Obožavamo.

  Rose Marie Swift

  Poznata šminkerka više nema privatan Intagram nalog pa moramo da se zadovoljimo onim koji je posvećen i njenom brendu. Ništa nam ne smeta, prepun je kratkih videa sa trikovima i savetima po koje smo i došli.

  Campbell Ritchie

  Ona je ultimativni dokaz da je clean jednako high fashion kao i obična kozmetika, a njen feed je suštinski njen book. Očekujte editorijale za neke od najboljih magazina i po koju (green) zvezdu na crvenom tepihu. Da li smo već spomenuli da Campbell koristi isključivo prirodnu šminku na svojim klijentima?

  This Organic Girl

  Lisa je, ako ne baš devojka, ono žena iz susedstva za svakog ko želi da živi u skladu sa prirodom ali i beauty procedurama. Kod nje ćete saznaati sve što vas zanima o clean estetskim tretmanima, vežbama za lice i stimulaciji mišića, pilinzima ali i svakodnevnim stvarima (uključujući i vino).

  Katey Denno

  Ovo je nalog koji se gleda kao izveštaj sa crvenog tepiha, a u kom šminkerku skoro da ne možete odvojiti od klijenata. Preporuke, saveti i prelepa lica, a sve upakovano u Kalifornijski vajb. Upozorenje: nećete znati gde su vam protekli sati.

  Saznaj više:
  Povezani članci: