3 ideje za nail art manikir za koje ne morate biti profesionalac

  09.04.2020.
  RECOMMENDED

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/04/nailhacks-cover.gif

  Razumem ako se nakostrešite na sam pomen reči nail art – asocijacije na sedefaste plastične kandže sa štrasom nije lako zaboraviti – ali nije baš svaki nail art namenjen karikaturama kasirki iz američkih filmova, to smo već apsolvirali. Pored toga, upravo on može biti super-zabavan način da utrošite vreme, pustite mašti na volju i naučite novu veštinu. Ovo su tri glavna trenda koja možete bez problema i sa malo truda izvesti i kod kuće, nakon što uradite manikir, razume se.

  Sve mi boje dobro stoje

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/04/1586436142631346.jpg
  @imarninails

  Prvi stupanj umeća koji praktično od vas zahteva samo da znate da namažete lak, a da se na umrljate do lakata, jeste svaki nokat obojen različitom bojom. Sigurno po kući imate nekoliko nijansi laka za nokte. Možda ste ovo već i probali pod uticajem monohromatskih inspiracija skandi it devojaka ali boje ne moraju biti isključivo istog spektra. Pastelne nijanse ili kontrasti su takođe poželjni. Realno, nema boljeg načina da iskoristite sve što imate i eliminišete donošenje odluke, ako vas to smara.

  Omiljeni sunđer (koji se ne zove Bob)

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/04/158643612097801.jpg
  @imarninails

  Drugi stupanj je san svakog ko voli šljokice, metalik nijanse i prelive boja. Ako ste novi u ovome i želite da budete sigurni da nećete preterati – najbolji način jeste da tehniku primenite na vrhove noktiju (a podlogu ostavite ili providnu ili neutralnu). Verujte mi, ovo je malo suptilnosti za maksimalan efekat. Da biste postigli upravo ovu varijantu prevucite četkicu sa svetlucavim lakom horizontalno preko vrha nokta, zatim blurujte tu ivicu sunđerom. Druga opcija jeste da šljokice nanesete direktno na sunđer i tako ih nanesete na nokat tamo gde želite. Top coat je obavezan.

  Needles & pins

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/04/1586436101670983.jpg
  @drybylondon

  Čačkalice i čiode mogu u pravim rukama postati vrhunski instrument, a u principu se ne razlikuju bogznakako ni od profesionalnog alata koji se koristi u salonu. Jedan od omiljenih minimalističkih nail art motiva je tačka – crna ili u boji – uvek savršeno kul na bezbojnim noktima ili nekoj neutralnoj podlozi. Dovoljno je da lak kanete tamo gde želite tačku i krug oblikujete čačkalicom. Srca su nešto komplikovanija ali apsolutno izvodljiva: čačkalicom nanesite dve tufnice lakom, razvucite boju ka sredini na dole i dobićete špic srca, zatim spojite taške u srce na vrhu.

  Saznaj više:
  Povezani članci: