5 makeup trendova za party sezonu koje treba da probate odmah

  15.01.2020.

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/01/makeup-trends-cover.gif

  Kako prvo ulazimo u sezonu praznika? Šminkom, naravno! Mnogo pre nego što se odlučimo za kaput koji će učiniti da se svi okreću za nama, prvo ćemo pred ogledalom isprobati novi ruž (ovog puta i na usnama i na obrazima), isprobavati uzbudljive načine da nosimo aplikacije ili da dobijemo onaj sjaj koji svi vijamo kao sveti gral i koji čini da izgledamo kao najbolja verzija sebe. Donosimo vam pet najzabavnijih i najprimenjivijih trendova koje bi, zaista, trebalo da probate što pre, ako ne i odmah. 

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/01/1579083891404977-1.gif
  @tyronmachhausen

  Euforija svetlucanja

  Trend najneobičnijih svetlucavih drangulija i dalje dominira nad svim klasičnim metalik tonovima i u iščekivanju druge sezone serije „Euforija“ pridružujemo mu se. Aplikacije poput kristala umesto ajlajnera? Da, molimo! Šljokice ispod, umesto na kapku? Jedini način na koji želimo da ih nosimo. Prisetite se zašto zapravo volite da se igrate šminkom i pustite mašti na volju. 


  @shaynagold

  Pantone plava

  Od kada je Classic Blue postala Pantone boja godine 2020, ovu nijansu počeli smo da primećujemo svuda. I kao što je „ovo ton koji nas tera da razmišljamo“ tako se i u makeup trendove uvukla na poseban način, kao monohromna senka ili ajlajner koji je jedini akcenat u boji na licu i nosi ceo look pa je ostatak lica neutralan. Posebno dobro stoji osobama sa braon očima.


  @patmcgrathreal

  Gloss

  Već smo pričali o tome kojom brzinom se sjaj za usne vratio na modnu i beauty scenu i tome na koje sve načine možemo da ga koristimo, a ove sezone se stvari dižu na jedan nivo iznad. Pored providnih i voćkastih nijansi, vraćaju se i intenzivno obojene usne sa sjajem vinila. Crvene, koralne i ciklama vode u ovoj trci. Za potpuno retro vajb osamdesetih možete ih upariti i sa senkama u kontrastnoj boji. 


  @intothegloss

  Usne i obrazi

  Rumene usne i obrazi su statement na sličan način kao i mat ruž. Uvek bez olovke, kao da ste upravo završili trening ili šetnju, uz ovakvu šminku izgledaćete mlađe i prirodno, kao da niste našminkani, samo malo bolje. Presudno je da koristite isti kremasti proizvod i na usnama i na obrazima. Probajte ruževe (bez sedefa), krem rumenila ili multi namenske stikove, a leti i krem bronzere (slobodno nanesite malo boje i na kapke). 


  @nikkideroest

  Hajlajter pre pudera

  Upravo onako kako zvuči – hajlajter nanešen pre proizvoda za teniranje je najnoviji način da učinite lice da zasija. Dani kada je sjaj trebalo da se vidi iz aviona su prošli, ovo je suptilniji pristup ali jednako seksi. Najveću inspiraciju smo pronašli na Instagram nalogu šminkerke Nikki DeRoest koja u svoje klijente ubraja i Rosie Huntington-Whiteley, a ko nije poželeo kožu kao njenu? 


  Saznaj više:
  Povezani članci: