Mini-val iz osamdesetih se vraća? Ako je verovati Belli Hadid, odgovor je da

  10.04.2023.
  RECOMMENDED

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2023/04/cover_bella.jpg

  Ako su vam prva asocijacija na reč „mini-val“ domaće serije iz osamdesetih i natapirane Barbi lutke, vreme je da ponovo razmislite, a na to će vas naterati Bella Hadid. 

  Bella je prvi put postovala svoje kovrdže na TikToku kada je svima objavila da je 5 meseci clean, tj bez alkohola, a ubrzo zatim je postavila i video sa društvom iz lifta sa istom frizurom i zahvalila se svom glam-timu za novi party look koji je učinio da se oseća prelepo. Iako ovo nije prvi put da je vidimo u sličnom retro kovrdžavom izdanju, i poznata je po svojoj ravnoj kosi i šiškama, manekenka u poslednje vreme sve više nosi talase i kovrdže – i to sa (ponovo trendi) razdeljkom sa strane.

  @babybella777

  5 months alcohol free

  ♬ Unlock it x better off alone - roxi audios

  I zato, zaboravite ono što mislite da znate. Mini-val je dugo bio ozloglašen look ali nema nikakve sumnje da je ove godine sve više prisutan. Ukoliko imate ravnu kosu, a želite da isprobate ovakvu frizuru, najbolje je da se prvo zaputitie kod profesionalaca i napravite probu (sami ćete teško uspeti da postignete ovakve kovrdže, a da prežive više od nekoliko sati) i investirate u mali figaro, pa ako budete zadovoljni odrazom u ogledalu, uradite i trajno uvijanje (ne brinite, preparati koji se danas koriste su svetlosnim miljama daleko od onih od pre tidesetak i više godina i neće vam uništiti kosu). Za one sa kovrdžavom kosom, Bellin stajling samo je dobrodošao podsetnik da su te kovrdže uvek dobra ideja.

  @babybella777

  ♬ its a wrap sped up - xxtristanxo

  Saznaj više:
  Povezani članci: