#Trending: dvobojne senke za kraj leta

  27.08.2019.
  RECOMMENDED

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2019/08/dvobojna-cover.gif

  Your true colors

  Došlo je vreme da obojite svoj svet! Prvo smo shvatili da je neon na očima najbolja stvar koja se desila u makeup svetu ove sezone, a sada idemo i korak dalje: ne jedna, već dve boje. Nema nikakve potrebe za ograničenjima; senke, olovke ili ajlajner? Može sve, pod uslovom da je ostatak šminke apsolutno i potpuno minimalan. Nismo sigurni da li je ovo efekat serije Euphoria, jaka nostalgija za osamdesetim ili krajnja sloboda, a možda i sve to zajedno. Zar je uopšte važno?

  Dva u jedan

   

  Dve kontrastne nijanse koje kao da ne mogu jedna bez druge – ovde se ne radi o posebnim tehnikama senčenja i stvaranja iluzija već o jednostavnoj lepoti i snazi boja koje se međusobno potenciraju. Efekat kao da ste ih naneli prstima u umetničkom zanosu je dobrodošao.

  Posebna priča

   

  Od momenta kada se kao klinci prvi put dokopamo nekakve šminke u boji, uče nas da sve treba da teži simetriji; obrve, ajlajner, gornja usna… Preispitajte status quo i na oči nanesite različite boje – da, jednu na jedno, drugu na drugo – pa uživajte u pometnji koju ćete izazvati. Ajlajner u dve boje je najbolja dnevna varijanta.

  Saznaj više:
  Povezani članci: