Vreme je za ajlajner u boji

  20.02.2020.
  RECOMMENDED

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/02/eyeliner_boja_cover_copy.jpg

  Volimo crni ajlajner isto koliko i olovku – na sve načine – ali vreme je da vas upoznamo i sa njegovom poslednjom i definitivno najuzbudljivijom reinkarnacijom: u boji! Većina izvedbi, istina, ne liči na klasični cat eye ali od kada smo prvi put videli kako to izgleda kada Lucy Boynton i Joe Baker rade zajedno, sanjamo o raznobojnim linijama. Prednjače crvena i bela, žuta se takođe kotira poprilično visoko kao i sve nijanse plave (odličan u kombinaciji sa maskarom u istoj nijansi), a za najsvedenije prolazi i grafitsiva (ali dodajte joj makar malo nečeg svetlucavog). 

  Nekonvencionalna boja i oblici traže i neobične teksture pa se ovde ne radi striktno o ajlajneru sa tankom četkicom u najužem smislu. Gelovi i gel-olovke su verovatno najbolja varijanta da izvedete ovaj look pošto pružaju veliku slobodu pokreta, izuzetno su dugotrajni i dolaze u najrazličitijim nijansama. 

  Odlučite se za jedan od tri glavna pravca: ukoliko ostajete uz trepavice u najklasičnijoj priči neka linija bude deblja i izvučena u stilu pedesetih, ako se odlučite da je pomerite takoreći u prevoj, vodite računa o tome da ustvari bude iznad njega kako se ne bi razmazala i kako bi stalno bila vidljiva (ovo, nažalost, nije za one sa spuštenim kapcima). 

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/02/1582193570205222.jpg
  @cockatoomakeup

  Treću varijantu – intenzivna boja kao nanešena prstom – tehnički možete izvesti i senkom ali će gel-olovka opet dati najpostojaniji rezultat i najjači pigment. Zaboravite na preciznu liniju u ovom slučaju, ono što vam treba je utisak kao da ste moderna Pokahontas koja se sprema da se suoči sa svetom i koja je jednim užasno kul pokretom nanela svoju ratničku boju. 

  Saznaj više:
  Povezani članci: