Boravak kod kuće nije razlog da ne vežbate, a mi vam donosimo najbolje online treninge

  16.03.2020.
  RECOMMENDED

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/03/fitness-cover.gif

  Po svemu sudeći, pred nama je zadatak da napravimo nove rutine. Prvi korak je svakako organizovati posao (i sebe u njemu) ali zašto ne bismo otišli i korak dalje i započeli nove zdrave navike ili, ako ih već imamo, održali ih. To što ne možete na trening van kuće ili dvorišta realno nije nikakav problem, šta više daje više mesta za eksperimentisanje (ali polako, čuvajte se povreda). Ovo su BURO. favoriti koje ćete naći online. I ko zna, dok se ovo sve završi, možda budete razmišljali o karijeri fitnes influensera

  Kayla Itsines Fitness

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/03/158444174211068.jpg
  @kayla_itsines

  Ako ste raspoloženi za hard core transformaciju celog tela, onda je ovo aplikacija za vas i nema potrebe da tražite dalje. Cena nije visoka i mesečno iznosi nešto iznad 10 evra (a ako ste ambiciozni možete uštedeti na godišnjem paketu). Nakon popunjavanja vrlo detaljnog upitnika pre očetka vežbanja, dobićete plan posebno namenjen vama i delovima tela na koje treba da se koncentrišete – nije vam potrebna nikakva fensi oprema, umesto malih tegova možete koristiti i pakovanja paste – a ako istrajete neće proći dugo i redovno ćete raditi serije sklekova i diviti se svojim (ponovo pronađenim?) trbušnjacima.

  BeFit

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/03/1584441742007237.jpg
  @befit

  Iako je BeFit platforma koja naplaćuje skidanje većine sadržaja koji nudi i prodaje kolekcija videa, i dalje je odličan izvor besplatnih videa za vežbanje kod kuće. Imaju čitavu kolekciju kratkih formata koji traju od deset do dvadeset minuta koje za njih rade najbolji treneri među kojima su Denise Austin, Jane Fonda i Scott Herman. Ovde ćete pronaći savršene kratke treninge jakog intenziteta ali i kombinacije vežbi za ljude koji imaju malo više vremena da im se posvete. Ovaj kanal posvećen je svima, ne samo ženama i ima treninge koji će inspirisati sve vrste vežbača, nevezano do njihove fizičke spremnosti.

  MadFit

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/03/1584441742079603.jpg
  @madfit.ig

  Upoznajte videe za vežbanje kod kuće snimljene u ambijentu kog se ne bi postideo ni neki boutique hotel (i koji se lako može desiti da poželite da iskopirate u svom stanu). U miks dodajte Instagram estetiku (odmah ćete krenuti da tražite načine kako da iskopirate i outfite za vežbanje) i činjenicu da su same vežbe zaista dobre i nikada nećete poželeti drugu instruktorku do Maddie  i jedva da ćete i pratiti mali tajmer u uglu ekrana koji vam pokazuje koliko je još vremena ostalo do kraja treninga. U toku jednog treninga od dvadeset minuta, svaka vežba se radi po jedan minut (zvuči kratko ali samo dok ne probate). Spremite se na skokove iz čučnja, pilates vežbe, varijacije na temu vežbi za trbušnjake, iskorake i još puno toga. Uskoro ćete ovaj kanal pratiti i na Instagramu.

  Fitness Blender

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/03/1584441741360934.jpg
  @fitnessblender

  Postoji razlog zbog čega kanal FitnessBlender ima četiri miliona pratilaca i zašto ga mnogi smatraju najboljom kolekcijom videa za vežbanje kod kuće: na njemu ćete pronaći više od pet stotina videa u trajanju od deset minuta pa sve do preko sat vremena i može se koristiti i kao jedini izvor za kompletnu fitnes rutinu. Muž i žena, treneri koji stoje iza njega, zastupaju jednostavan i iskren pristup pa ćete za svaki video dobiti detaljan opis šta sadrži i koja oprema vam je eventualno potrebna, a tajmer na ekranu će vam brojati vreme. Sami videi su potpuno besplatni ali treneri nude i personalizovane treninge po vrlo pristupačnim cenama u odnosu na konkurenciju. Ako želite ozbiljan izazov, odaberite bilo koji video koji u naslovu sadrži reč “brutal” – upravo takav trening ćete i dobiti.

  Blogilates

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/03/1584441742038592.jpg
  @blogilates

  Ima već nešto više od deset godina kako je Cassey Ho svoj prvi video postavila na Youtube, a danas je platfroma Blogilates jedna od najvećih fitnes imperija namenjenih ženama. Iako vežbe na većini videa pripadaju disciplini koju je osmislila sama Cassey – POP Pilatesu koji je kombinacija pop muzike i pilates vežbi i pokreta – na kanalu je dostupan velik izbor različitih videa, od kratkih treninga jakog intenziteta u trajanju samo jedne pesme pa sve do onih koji traju dvadeset i više minuta. Svi treninzi se rade bez rekvizita, osim preporučene prostirke. Najbolja stvar? Cassey Ho je veliki zagovornik pokreta body positivity i bez straha postavlja videe u kojima dokumentuje svoju borbu sa prihvatanjem sopstvenog tela. Ukoliko ste početnik, preporučujemo vam POP Pilates for Beginners – Total Body Workout; ako tražite izazov probajte Total Body Slim Down iz serije PIIT.

  Saznaj više:
  Povezani članci: