Hailey Bieber tutorijal: Kako da postignete bronzy & beachy letnji ten

  05.06.2024.
  RECOMMENDED

  Ako vam se učinilo da vam u poslednje vreme Hailey Bieber iskače iz frižidera, smirite se – s razlogom je tako. Ovo je njena godina, a mi smo samo statisti u Hailey Bieber svetu. Manekenka je ove godine objavila da je u drugom stanju, pokrenula je čitav jedan novi talas fashion stila za trudnice, nastavila je da inspriše manikir univerzum i na sve to da i dalje vodi svoj beauty brend Rhode. Postoji li još nešto što ova 27-sedmogodišnjakinja može da uradi? Apsolutno. Da usred svih akcija, lansira novi mejap trend za leto – šminku sa plažnim sjajem (bronzy and beachy ten – kako ga je sama krstila).

  Pre samo nekoliko dana Bieberova je na TikToku objavila mejkap tutorijal, prikazujući proizvode koje koristi ovog leta kako bi postigla ten kao da je upravo došla sa plaže. Osnivačica Rhode brenda se u videu pojavljuje čistog i svežeg lica kako bi nama (njenim pratiocima) demonstrirala „letnji, plažni, sjajni, bronzani“ ten.

  @haileybieber summer grwm @Hourglass Cosmetics ♬ original sound – Hailey Bieber

  Pripremu kože Bieberova je započela, naravno, svojim Rhode proizvodima. Prvo je na lice nanela Rhode Glazing Milk i umasirala tonik bogat ceramidima. Nakon toga stavila je Peptide Glazing Fluid za dodatnu hidrataciju. Sledeći korak u njenoj rutini bio je najintrigantniji. Preskočila je puder, korektor i obrve i odmah prešla na bronzer. Nije otkrila proizvod, ali je pomenula da bronzer takođe služi i kao samopotamnjivač, a onda ga je nanela i na slepoočnice i jagodice.

  Još saveta od Hailey Bieber lično

  Nakon pripreme kože i bronzera, Hailey je upotrebila Hourglass Airbrush Concealer.

  – Tako je kremast i predivan. Nakon njega, ide osnovni deo moje rutine šminkanja, rekla i je i nanela korektor tamo gde ga svi obično stavljamo – ispod očiju, na nepravilnosti ili crvenilo, kao i na centar čela i bradu – da ih posvetli.

  Hailey je zatim izblendala korektor četkicom, za šta je koristila Hourglass Veil Hydrating Skin Tint da „spoji sve zajedno“ i izblendala četkicom. A ako vam izgleda nelogično da stavljate bronzer i korektor pre pudera, trebalo bi da znate da je u pitanju zapravo profesionalna tehnika zvana „underpainting“, što rezultira veoma prirodnim izgledom. Ovo je omiljena tehnika šminkerke Mary Phillips, koja često radi sa Bieber.

  Mejkap cake Hailey Bieber

  Da bi finiširala sređivanje tena, Hailey je SAMO OKO USANA nanela malo Hourglass Translucent Powder proizvoda, kako bi stvorila mat efekat na ovom delu lica. Poslednji korak? Malo predivnog ružičastog rumenila! Iako nije otkrila ime rumenila, bio je to mali sneek peek budućih Rhode rumenila koja je najavljivala.

  hailey bieber bronzani ten

  – Sada ću na lice naneti boju terakote, bronzanu boju koja pruža efekat kao da sam izgorela na suncu, rekla je Hailey, tapkajući nijanse rumenila preko obraza i nosa.

  Na kraju je dodala još jednu nijansu, koju je opisala kao narandžasto-ružičastu – što je njena omiljena za boja za leto, i nanela je na vrhove obraza. Dodala je još malo rumenila na usne i obraze zajedno sa malo hajlajtera.

  Fotografije: Instagram, Pineterst, TikTok

  Saznaj više:
  Povezani članci: