Svi su fascinirani LIP FLIP procedurom – o čemu se radi?

16.04.2024.
RECOMMENDED

Postoji mnoštvo načina da se pomoću šminke dobije izgled punijih usana, uz olovke za usne i sjaj za usne, ali za one koji žele trajnije rezultate, lip flip je najaktuelnija kozmetiča procedura. Poznato i kao botoks za usne, lip flip je novi nehirurški poduhvat za koji se svi hvataju. Zanima vas šta je i koliko dugo traje? Sledi sve što treba da znate.

ŠTA JE LIP FLIP?

Ovo je brza kozmetička procedura koja se obavlja u ordinaciji, tokom kojeg profesionalac dodaje malu količinu botoksa u deo usana po imenu cupid’s bow i u gornje uglove vaših usana. Sama procedura obično traje između 10 do 20 minuta. Ovo uzrokuje opuštanje mišića oko vaših usana, što dovodi do toga da se unutrašnji deo usana blago prevrne, te im daje puniji izgled, posebno kada se smejete.

Hailey Bieber lip flip
Hailey Bieber

KOLIKO TRAJE?

Efekti lip flip-a obično traju od osam do dvanaest nedelja. Nakon toga, usne će se polako vratiti prirodnom obliku. Ova procedura je odlična opcija za one koji žele da eksperimentišu sa izgledom punijim usana, bez trajnih promena.

DA LI POSTOJE POSLEDICE?

U pitanju je niskorizična procedura, ali postoje određene (privremene) posledice koje treba imati na umu. Inekcija botoksa oko usta može izazove privremeni gubitak kontrole oko tog dela lica, dok se ne slegne inicijalni efekat pocedure.

Saznaj više:
Povezani članci: