Mašne u kosi: PROBUDITE DEVOJČICU u sebi i ponesite jedan od VODEĆIH jesenjih trendova

15.10.2023.
RECOMMENDED

Pojavivši se bojažljivo na pistama i crvenim tepisima još u 2019. godini, na prelazu iz 2023. u 2024. mašne u kosi jedan su od vodećih trendova. Ne samo da smo ih u poslednje vreme viđali na frizurama poznatih prilikom izlaska na crveni tepih i na Nedeljama mode, mašne su stigle i na police vodećih high street – style brendova.

Nose ih Hailey Bieber, Sydney Sweeney, Emily Ratajkowski, Emma Watson, pa čak i vojvotkinja od Kembridža, Kate Middleton, ali im je status najvećeg jesenjeg beauty i modnog trenda pre nekoliko dana zacementirala Sarah Jessica Parker, kada se pojavila na New York City Ballet gala večeri u mašni dužoj od svoje haljine.  

Mašne u kosi, viđaćemo svuda oko nas i da, ovaj trend nam se dopada. Ovo je idealan način da probudite uspavanu devojčicu u sebi, da strogom izglede date notu šarma, šika, pa što da ne I zabave. Idealan je način da stilizujete frizuru kada imate bad hair day, da osvežite kosu, a da ne idete kod frizera I date final touch svakom stajlingu, posebno kad mislite da ste obično obučeni.  

One nikako ne treba da dominiraju stajlingom, pre treba da ga podržavaju, da daju ono nešto svakom izgledu, zaokruže ga. U nastavku pogledajte kako ih nose neke od najvećih modnih zvezda današnjice, a neka vas njihovi stilovi inspirišu na to kako da ih nosite na zabavama ili kad izlazite u grad.  

Brie Larson na Filmskom festivalu u Kanu  

Kate Beckinsale u raznim prilikama

Jennie Kim obožava mašne u kosi

Sydney Sweeney na Met gali

Emily Ratajkowski na Met gali

Saznaj više:
Povezani članci: