Najslađi beauty trend ove godine

Kao da postignete honey lips u 3 koraka.
25.10.2023.
RECOMMENDED

Ako mislite da je za honey lips, trend koji ove godine preti da pokori sve beauty fenomene, dovoljno da namažete balzam na bazi meda, varate se, stvar je mnogo komplikovanija, barem prema makeup influenserki Evi Larosi, čiji video na TikToku, u kojem objašnjava kako da postignete usne boje meda, ima na hiljade pregleda (a sam haštag #honeylips 3,2 miliona).  

Kako bi postigla izgled koji nije samo vizuelno poželjan, nego najčešće i hrani usne, ona koristi nekoliko proizvoda, među kojima je i senka za oči!  Evo kako da postignete honey lips u pet koraka, prema njenim savetima:

Korak 1: Počnite tako što ćete naneti zlatnu senku u prahu na luk usana (takozvani Cupidonv luk) I na sredinu donje usne. Savršena je senka brenda Mac, zbog svoje intenzivne boje (Frost Eyeshadow in If It Ain’t Baroque) 

– ako senka u prahu nije nešto što volite, možete koristiti tečnu I u tom slučaju Eva predlaže Charged Up Liquid Eyeshadow in Magnetic, iz Sephore 

Korak 2: Na red dolazi olovka za usne toplih tonova. Larosa koristi onu u boji kože (predlaže i roze i nude) i prati obrise senke koje pokušava malo da raširi na usnama, a preporučuje Rare Beauty Kind Words Lip Liner in Wise.  

Korak 3: Poslednji I najvažniji korak je obilno nanošenje sjaja za usne, koji treba da bude toplih tonova (kao što je brenda Merit, Shade Slick Tinted Lip Oil in Marrakech, u nežnoj boji breskve). Završni izgled bi trebalo da bude svilenkast I glatak, poput meda, nikako lepljiv.  

Savet plus: Najprikladniji način da postignete usne boje meda jeste da za završni korak upotrebite Gisou ulje za usne obogaćeno medom, Gisou Honey Infused Lip Oil in Honey Gold,a ono čak dolazi I u toj zlatnoj boji.  

Saznaj više:
Povezani članci: