Ovo je novi TOM FORD parfem o kome svi pričaju

01.12.2023.
RECOMMENDED

Tom Ford u svojoj kolekciji ima mnoge kultne parfeme među kojima je i Tobacco Vanille sa mirisnim notama vanile, duvana i sušenog voća. Tobacco Vanille se smatra must-have parfemom u toaletnoj torbici svakog muškarca, a ako ste obožavaoci jakih drvenkastih nota, bez problema se može pronaći i u ženskoj torbici. Sada je stigla vest da Tom Ford priprema još jedan parfem sa fokusom na vanilu koji će se zvati Vanilla Sex.

Tom Ford novi parfem

O parfemu se ne zna ništa, osim izgleda bočice koja je u puder roze nijansi i činjenica da zaista izlazi, a da nije samo glasina. S obzirom na popularnost Tom Ford parfema (i njihove poprilično visoke cene na beauty tržištu), mnogi stručnjaci su počeli da nagađaju koje će mirisne note biti dominantne za Vanilla Sex.

Ipak, mnogima se ne dopada naziv „Vanilla Sex“ jer ga smatraju neoriginalnim i jeftinim. Tom Ford je trademark na ovo ime usvojio 2020. godine što znači da im je ovaj miris već neko vreme u fokusu.

Koje mirisne note možemo da očekujemo od Vanilla Sex?

Jedan korisnik TikToka pod nazivom Wright Parfums navodno ima tester novog parfema, što je prikazao na viralnom snimku. Navodi da je u pitanju parfem toplih zemljanih nota sa snažnim mirisom vanile. Takođe, opisuje notu slatke trešnje i tonke (miris koji se oseća i u Tobacco Vanille).

Takođe je rekao da mu se ne dopada parfem kad se nanese na kožu jer ima miris koji podseća na plastelin (tačnije, na Play-Doh igračku). Ipak, nakon što se miris razvije i neko vreme ostane na koži, ima topao i sladak miris. Vanilla Sex mu je trajao 7-8 sati, što znači da je poprilično dugotrajan.

Da li su ovi opisi tačni ili ne ćemo videti tek kada novi Tom Ford parfem stigne na tržište, a pretpostavlja se da će to biti već ovog decembra.

Saznaj više:
Povezani članci: