At Home Spa: 6 proizvoda za NEGU tela

06.11.2023.
RECOMMENDED

Postoje ozbiljni benefiti u kreiranju svakodnevnog mini spa tretmana kod kuće, čak i 20 minuta posvećeno sebi može da preusmeri naše razmišljanje za taj dan (ili sledeći). Uz redovno izdvajanje vremena za sebe u vidu at-home spa večeri, nega kože tela je takođe izuzetno važno kada krene hladnije vreme.

Od luksuznih pilinga do domaćih brendova, predstavljamo 6 proizoda koji će vas iznegovati od glave do pete. Ovi proizvodi će obezbediti high-end doživljaj za vaš Chez Spa!

L:a Bruket Sea Salt Scrub

LA Bruket 1
La Bruket Metropoliten

Piling za telo je neophodan deo at-home spa iskustvu, a ovaj luksuzni proizvod od švedskog brenda L:a Bruket hidrira kožu i stimuliše cirkulaciju. Sadržava ruzmarin, lavandu, žalfiju i (naravno) morsku so za eksfolijaciju. Možete ga pronaći u Metropoliten radnjama (ili onlajn).

Agent Nateur (Holi) Wash

Agent Nateur kupka za telo

Želite da uživate u svakom trenutku vaše rituale? Posle pilinga se opustite uz kupku za telo koja miriše na belu radu, slatki badem i božur. Pored toga što hidrira, ova Agent Nateur kupka, koja se pretvara od gela preko ulja do kremaste pene, duboko čisti kožu zahvaljujući dodatku mlečne kiseline.

The Naxos Apothecary Alyko Soap Bar

TheNaxosApothecary Soap 5 a881a18e 327e 44ba 84e9

Ukoliko ste više ljubitelj sapuna za telo nego kupke, The Naxos Apothecary je sjajan izbor zbog toga što sadržava retka esencijalna ulja. Alyko, koji miriše na smokve, iris i sandalovinu, je naš favorit.

The Ordinary Glycolic Acid 7% Toning Solution

The Ordinary kiselina

Ovaj proizvod od The Ordinary je postao omiljeni među TikTokerima za delotvornost u smanjenju pora i uraslih dlaka po rukama i nogama. Takođe, ovaj toner je pogodan i za napukle pete jer pomaže u obnavljanju mrtve kože zbog recepture glikolne kiseline i aminokiseline. Pazite samo da ne preterate (posebno oni koji imaju osetljivu kožu).

SOFI Almond + Avocado ulje za telo

Sofi ulje za telo

Ulje za telo od domaćeg proizvođača SOFI će umiriti i najosetljiviju kožu – dubinski hidrira i pomaže sa perutanjem, što ume da bude česta pojava kada krene sezona grejanja. Ovo ulje, posebno pogodno za suvu kožu, je naš omiljeni proizvod, ali imaju i ulje za telo od ho drveta i lavande. Ulje nanesite na mokru kožu za najbolji efekat!

Dr. Hauschka Almond Soothing Body Cream

Dr Hauschka Almond Soothing Body Cream

Za kraj, nemojte da zaboravite na mleko za telo koje uvek treba da bude pri ruci. Dr. Hauschka je naš odabir jer je u pitanju visoko kvalitetna linija organske kozmetike, dok ovaj proizvod konkretno sadržava badem, dunju, beli slez i kantarion.

Saznaj više:
Povezani članci: