Otkrivamo 5 najefektnijih proizvoda KOREJSKE kozmetike

04.11.2023.
RECOMMENDED

U korejskoj kulturi deca od mladih dana uče da je izuzetno važno negovati svoju kožu, a svakodnevna nega podrazumeva hidrataciju, eksfolijaciju, čišćenje kože i naravno, redovno korišćenje krema sa zaštitnim faktorom. Njihovi spa centri najpoznatiji su u celom svetu, te nije ni čudo što je korejska kozmetika omiljena među šminkerima, dermatolozima i ostalim stručnjacima u beauty sveta.

Posle temeljnog istraživanja, predstavljamo 5 najdelotvornijih proizvoda korejske kozmetike koji su trenutno dostupni na našem tržištu.

Round Lab 1025 Dokdo Toner

Korejska kozmetika 1

Šta je: Korejska kozmetika vrednuju hidrataciju, te je očekivano da imaju isti pristup kad je u pitanju eksfolijacija. To je slučaj kod ovog bestselling tonera koji je obogaćen morskom vodom, alantoinom i pantenolom.

Zašto ga volimo: Za razliku od većina tonera na tržištu, ovaj će vašu kožu ostaviti hidriranom i čak će umiriti iritacije i crvenilo. Od nedavno ga možete pronaći na našem tržištu zahvaljujući sajtu Pure Market!

Cosrx Advanced Snail 96 Mucin Power Essence

Korejska kozmetika 2

Šta je: Ova esencija je sa razlogom postao jedan od viralnih TikTok proizvoda ove godine. Živa istina, napravljeno je od puževe sluzi (što objašnjava lepljivu teksturu) ali upravo to je tajna receptura za neutralisanje hiperpigmentacije i ožiljke od akni.

Zašto ga volimo: Zaista radi posao. Pored puževe sluzi, sadržava hijaluronsku kiselinu i alantoin što dodatno hidrira i ojačava barijeru kože.

Beauty of Joseon Relief Sun SPF 50

Korejska kozmetika 3

Šta je: U pitanju je svakodnevno krema za lice sa zaštitnim faktorom koja će postati must-have u vašoj svakodnevnoj skincare rutini. Sadržava ekstrakt pirinča, niacinamid i ginseng što umiruje kožu.

Zašto ga volimo: Ova SPF krema je toliko dobra da gotovo deluje kao prajmer za lice. Nije lepljivo, ne ostavlje bele tragove i ujednačava ten.

Dr.Jart+ Cicapair Tiger Grass Sleepair Intensive Mask

Korejska kozmetika 4

Šta je: Gel maska koja tretira i hladi visoko osetljivu kožu, za šta je i poznat Dr.Jart+ brend i formulacija kombinuje niacinamid, glicerin i ekstrat antiinflamatornih biljaka.

Zašto ga volimo: Premda je ovaj proizvod posebno dobar za osetljivu kožu, može bilo ko da je koristi. Ali naš omiljeni detalj jeste što hladi kožu lica, pa je osećaj izuzetno osvežavajući, kao da ste se zapljusnuli ledenom vodom.

Belif Moisturizing Eye Bomb

Korejska kozmetika 5

Šta je: Belif krema za ispod očiju ima sve što možete poželeti od ovakvog proizvoda – skvalan, glicerin, tigrova trava, ovseni ekstrakt. Sjajno je za osetljivu ili posebno suvu kožu ispod očiju, i nudi hidrataciju koja traje čak 26 sati nakon nanošenja.

Zašto ga volimo: Kao što glasi ime, ovo je doslovno „moisturizing eye bomb“. Cena je jača, ali efekat je i te kako vidljiv.

Saznaj više:
Povezani članci: