Od zdrave IDEJE do zdrave KOŽE – Zašto imamo više POVERENJA u nove BEAUTY brendove?

Ključ je u transparentnosti! Na tom tragu predstavljamo priču o osveženju, regeneraciji i hidrataciji kože uz pomoć proizvoda koji sadrže visoku koncentraciju potentnih sastojaka.
19.10.2023.
RECOMMENDED

Kada govorimo o industriji lepote, ne bi bilo pogrešno istaći da je u proteklom periodu akcenat stavljen na jasan, iskren i proveren stav. S tim u vezi, sve veći broj ljudi bira nove brendove, koji kreiraju intimniji i pristupačniji dodir sa svojom publikom, baziran na poverenju.

Treba imati u vidu kako publika nastoji da svojim izborom proizvoda na okruženje prenese upečatljivu poruku – da je autentična, da je promišljena i da je svoja. To za rezultat ima činjenicu da su konzumenti postali znatno selektivniji prilikom odabira i kupovine proizvoda.

Vođeni pametnim odabirom, predstavljamo nekoliko proizvoda novog domaćeg brenda Nomenclature, koji je inspirisan ljubavlju prema prirodi i čija kozmetika neumornim inovacijama šalje poruku o pametnom i osobenom životnom stilu. Pre toga, da ispričamo njihovu priču.

Buro247 Nomenclature
Nomenclature Buro247 4

NESAVRŠENOSTI KOJE TO NISU

Ovaj slogan ne samo da nije slučajno našao svoje mesto uz ime Nomenclature, nego u veoma preciznom obliku oslikava pristup, stav i realizaciju ideje koje brend neguje.

Kada je trebalo da se odredi smer kojim će se brend kretati, kao ideja vodilja ispostavilo se nepisano pravilo privlačnosti. Tamo gde vi vidite delikatne tragove na koži, koje vam je život podario kao uspomene, Jelena Vujić, magistra farmacije i osnivačica brenda Nomenclature, prepoznaje nesavršenosti koje to nisu.

Nakon decenija istraživanja prirodne kozmetike, fokus je stavila na koncentraciju sastojaka i njihovu međusobnu konekciju.

Cilj? Napraviti idealnu vezu između prirodnih sastojaka, koji mnogi brendovi izbegavaju da proučavaju jer su nestabilni i nepredvidivi, te zahtevaju ogromno iskustvo u poznavanju i kombinovanju. Ovde je ta stigma „razbijena“.

Korišćenje prirodnih sastojaka sada ima jasnu ulogu: lakoća osveženja, regeneracija i hidratacija kože.

Dolazimo do suštine: prirodna nega zasnovana na nauci, najbolji sastojci i formulacije, aktivne supstance najvišeg kvaliteta i težnja da se u kozmetici postave novi standardi, doveli su do pojave brenda o kojem treba pričati.

Kako bi priča bila konkretna, a upoznavanje sa brendom prijatno i memorabilno, BURO bira nekoliko Nomenclature proizvoda koji zaslužuju da budu i vaš izbor.

Predstavljamo naše Nomenclature zvezde:

DSCF8309
Nomenclature Face Wash za lice.
DSCF7326
Nomenclature Skin Booster serum za lice.
Nomenclature Buro247 1
Nomenclature Hyaluronic Serum za lice.

Nomenclature Buro247 2
Nomenclature Body Butter za telo.

Saznaj više:
Povezani članci: