Vodič za The Ordinary proizvode – sve što treba da znate o njima pre nego što krenete u Lilly

I upoznajte zvezdu beauty kuće.
05.10.2023.
RECOMMENDED

Vest da je The Ordinary stigao u Lilly drogerije, obradovao je sve beauty entuzijaste jer ako ijedan skincare brend možemo da nazovemo revolucionarnim onda je to upravo ovaj.

Teško je da do sada niste čuli za njega, ali ako želite da se upoznate sa još nekim detaljima proizvoda za kojima luduje beauty zajednica, čiajte dalje.

Malo istorije

The Ordinary je jedan od brendova beauty kompaije DECIEM, koja je osnovana 2013. godine u Torontu, sa vizijom da unese više integriteta i transparentnosti u svet kozmetike, stvara funkcionalne – ciljane proizvode za negu, uz marketing koji se svodi na direktnu komunikaciju sa kupcima posredstvom društvenih mreža (od usta do usta marketing). Iako ima nekoliko brendova pod svojim krovom, kada je lansiran The Ordinary, u svetu kozmetike više ništa nije bilo isto.

Zašto je The Ordinary tako poseban?

To što ga je osnovao inženjer tehničkih nauka, Brandon Trauke, zapravo mnogo govori o brendu, a to je da se The Ordinary proizvodi razlikuju od ostalih na tržištu po jednostavnosti, ne samo pakovanja nego i po samom sastavu – poseduju najviše tri aktivna sastojka, koji su vrlo TRANSPARENTNO ispisani na etiketi. Dakle, još jedna od osnovnih karakteristika ovog brenda su iskrenost u informacijama, ali i cena. The Ordinary je uzdrmao beauty industriju, razbijajući mit o tome da samo proizvodi koji puno koštaju daju rezultate, kreirajući cene i do pet puta manje od tržišne.

Zvezda brenda The Ordinary

The Ordinary ne može da se pohvali velikim asortimanom proizvoda, a opet ima sve što vam je zaista potrebno za negu – serume, tonike, hidratantne kreme i tretmane za različite potrebe kože, koje bi, za dobre rezultate trebalo da kombinujete. Jedan od najprodavanijih prozvoda je Niacinamide, pa kad isprobate njega, krenite dalje u istraživanje čarobnog i nimalo „ordinary“ The Ordinary sveta.

The Ordinary Niacinamide

Ovo je najprodavaniji serum brenda koji sadrži 10% niacinamida plus 1% cinkove soli pirolidon karboksilne kiseline (PCA) za pomoć u kontroli aktivnosti sebuma (ulja). Obožavan je zbog smanjivanja pora, iako ima niz drugih benefita kao što su to što bledi hiperpigmentaciju i tamne mrlje, poboljšava neujednačen ton kože, pojačava proizvodnju kolagena…

Saznaj više:
Povezani članci: