Ovako mirišemo u novoj sezoni: Pas ce Soir Extrait istovremeno je lansiran kod nas i u Parizu

Jedinstveni parfem sezone dostupan je u LAB-u. 
05.10.2023.
RECOMMENDED

Ako ne želite da mirišete kao drugi, stvar je jasna – koristite niche parfeme. Note koje se idealno spajaju sa vašom kožom, dajući jedinstveni miris koji otkriva vaš senzibilitet, ističući tačno one crte karaktera koje želite da podvučete – želju za avanturom, seksepil, vrcavost i duhovitost, pa i duhovnost.

Jedan od trenutno najzanimljivijih brendova kad su niche parfemi u pitanju jeste BDK Parfums, koji postoji i kod nas i to jedinstvenom LAB- u u Beogradu. Osnovan 2016, zbog specifičnih i kreativnih mirisa, iza kojih stoji Francuz David Benedek, brzo je postao ime o kojem svi govore.

U čemu je tajna BDK parfema?

David je odrastao na Korzici gdje je detinjstvo provodio s bakom, koja je imala vrt  prepun cveća. Tako se svakodnevno susretao s celim opusom mirisa i to je na neki način odredilo njegov put. Sa samo 24 godine odlučio je pokrenuti brend parfema, BDK Parfums, i postao mirisna tema broj jedan, prvo u Parizu, a onda i u svetu.

PCSE 01 logo
PCSE 03

Da li svi BDK parfemi mogu da se nabave kod nas?

BDK Parfums dostupni su u beogradskom LAB-u, sa sve 4 kolekcije – Collection Parisienne, Collection Matieres, Collection Azur i Collection Exclusive. Od nedavno su tu i mirisne sveće, kolekcija Les Nocturnes, s pet izvanrednih mirisnih kombinacija za dom koje morate isprobati (zahvalićete nam se kasnije!). LAB u stopu prati svetske premijere, pa je u njegov showroom stigao BDK parfem koji je istovremeno lansiran i u Parizu. U pitanju je ekstrakt Pas ce Soir, svima već dobro poznatog mirisa. Najnovija BDK kreacija stigla je baš u pravo vreme, pred novu jesenju sezonu!

Na šta mirišemo ove jeseni?

Pas ce Soir Extrait osvaja svojim voćno – gurmansko – začinskim notama, kojima pobuđuje misteriju pariske senzualnosti u zanimljivoj i obuzimajućoj kombinaciji ekstrakta kakaa, sočne kruške, mandarine i aromatične esencije crnog bibera te đumbira. Radi se o 30% većoj koncentraciji mirisa od one u originalnom Pas ce Soiru, zbog čega nas Pas ce Soir Extrait čini još zavisnijim jer još više osvaja.

PCSE 05
PCSE 06a

U srednjim notama su apsolut jasmina iz Maroka, slatka dunja i cvet narandže, koji daju dodatnu toplinu mirisu. Bazne note za snagu i dubinu mirisa čine pačuli iz Indonezije, vanila, cashmeran, ambroxan i benzoin. Sinergija svih nota čini impresivnu i nezaboravnu kombinaciju, koju ćete obožavati na koži celu jesen, ali i zimu. 

Kako da znate da li je Pas ce Soir Extrait za vas?

Za početak – verujte. David Benedek je posvedočeni virtuoz u spajanju prepoznatljive pariske esencije i savremenih trendova, što je ponovno uspešno pokazao u ovoj svojoj poslednjoj kreaciji za koju su zaslužni najbolji francuski nosevi.

Ako i dalje ne verujete, svratite u LAB po svoj Pas ce Soir Extrait uzorak i saznajte je li upravo on vaš novi omiljeni niche miris. 

Više na @thelabstore.rs

Saznaj više:
Povezani članci: