Po ovome se razlikuje Ôrebella, linija parfema Belle Hadid

08.05.2024.
RECOMMENDED

Nakon što je mesecima sugerisala da započinje svoj biznis, konačno saznajemo o čemu se radi brend Ôrebella, od Belle Hadid. Manekenka i osnivačica brenda stupa na beauty scenu sa kolekcijom jedinstvenih parfema koji ne sadrže alkohol.

Hadid, koja otvoreno govori o svojim zdravstvenim problemima, je u intervjuu za portal WWD naglasila da je oduvek imala averziju prema alkoholu u mirisima, što je bio jedan od razloga za kreaciju formule koje se stapa sa mirisom kože bez dodatnog opterećenja alkohola.

DVOFAZNA FORMULA PARFEMA

Ovi parfemi su dvofazni, što znači da se moraju dobro promućkati kako bi se aktivirao miris. Takođe su obogaćeni sastojcima koji neguju kožu, kao što je ulje kamelije, badema, masline, jojobe i šea putera. Druga faza formule sadrži mešavinu esencijalnih ulja i suptilnih mirisnih nota.

Orebella Bella Hadid 1
438118034 17965913624725442 7912677529211496131 n

Predstavljena su tri uniseks mirisa, Window2Soul, Salted Muse i Blooming Fire, i „inspirisani su sećanjima iz Bellinog života“, dok su pakovanja inspirisana vintage parfemima njene majke.

Zajedno sa mirisima se lansira i fondacija Ôrebella’s Alchemy koja ima za cilj da podrži dobrotvorne organizacije sa minimalnom donacijom od 1% celokupnog prihoda, a organizacije koje trenutno sarađuju sa fondacijom su Lower East Side Girls Club i PATH International.

Saznaj više:
Povezani članci: