Beauty GIFT GUIDE za femme fatale

  23.12.2023.
  RECOMMENDED

  Ako ste kliknuli na ovaj članak, sigurno ste u potrazi za poklonima za svoje najbliže i sasvim sigurno, pored drugarice koja voli clean estetiku i drugarice koja je glam, imate jednu koja može da se identifikuje sa terminom femme fatale.  

  Nekada davno, davno davno, ženom koja je fatalna smatrala se ona koja magijskim moćima zavodi muškarce i navodi ih da čine sve što ona poželi, kasnije je taj pojam počeo da se odnosi na devojke koje imaju ono nešto – egzotično, misteriozno, vamp. Danas o femme fatale možete da razmišljate kao o privlačnoj ženi koja zrači posebnom energijom (možda neki spoj Julie Fox i recimo lika Effy Stonem iz serije Skins).

  Kao što nije svaka žena femme fatale, tako nije ni svaki poklon za fatalnu ženu odgovarajući. Napravili smo listu od sedam beauty proizvoda koje možete da poklonite svojoj zavodljivoj drugarici, a koji će joj pomoći u tome da njena misterioznost još više dođe do izražaja.

  BORDO RUŽ ZA USNE

  3386669

  Ruž za usne visokog sjaja, a u boji između crvene, šljive i braon, Shine Bomb 100 brenda Catrice, impresionira hranljivom teksturom koja nežno klizi preko usana. Catrice ruž usne čini mekanim, a zahvaljujući visokom sjaju one izgledaju punije i privlače pažnju, što ćr se sigurno dopasti vašoj femme fatale drugarici.

  ULJANI BALZAM

  nyx femme fatale

  NYX Fat Oil Slick Click balzam u olovci, lagan je, pigmentovani balzam koji hidrira usne – do 12 sati. Za vašu femme fatale drugaricu, odaberite fatalnu nijansu NYX Fat Oil Slick Click – 11 – In a Mood – WINE.

  SVETLUCAVI LAK ZA NOKTE

  jin soon femme fatale

  JINsoon Halo svetlucavi lak za nokte obogaćen je srebrnim česticama koje mu daju holografski efekat duge. Ova boja deo je Glow kolekcije i napravljena je bez štetnih sastojaka i agresivnih hemikalija.

  SVETLUCAVI BALM

  femme fatale balm

  Master Secret Glow svetlucavI balzam brenda Makeup by Mario, može da se koristi na celom licu – kapcima, jagodicama, usnama, a fino svetlucajući na licu, zapravo pruža glass-skin efekat koji vole sve devojke, pa i one femme fatale.

  SJAJNI AJLAJNER

  ajlajner femme fatale

  Glitty Lid Shimmer Liquid ajlajner brenda FENTY BEAUTY deo je limitirane kolekcije koja sadrži vrlo intenzivne pigmente i mora precizno da se nanosi. Dugotrajan je, lagan i brzo se suši.

  RUMENILO

  blush femme fatale

  Čak i femme fatale nekad pocrveni, a tu tome joj pomaže rumenilo. Poklonite joj essence – the blush (broj 10 beffiting).

  PALETA SENKI

  femme fatale paleta

  Lako se blendaju, a na kapcima ostaju i do osam sati, to su senke iz palete Mac Cosmetics Squall Goals Eye Shadow Palette x 6, jedan od najprodavanijih proizvoda poznatog mejkap brenda.

  Saznaj više:
  Povezani članci: