Ovi PRISTUPAČNI skincare brendovi su kvalitetni, efektni i POZNATI širom sveta

09.01.2024.
RECOMMENDED

Sve do pre nekoliko godina je postojala zabluda da kvalitetni proizvodi za negu kože moraju biti i skupi. Neki skincare stručnjaci tvrde da su skupi proizvodi skupi sa razlogom, dok su ostali napravljeni kao njihove pristupačne (i manje efektne) zamene.

Ali ako se razumete u kozmetiku, znaćete da skupo nije uvek efektno. Faktori koji dižu cenu proizvoda su između ostalog troškovi oko marketinga i distribucije, klinička ispitivanja novih sastojaka i raskošna pakovanja.

Zato sada postoji sve više pristupačnih brendova za negu kože kao što su The Ordinary i The Inkey List, te je postalo mnogo jednostavnije pronaći kvalitetne proizvode sa ograničenim budžetom.

Byoma

Pristupacni skincare 1 removebg preview 2
Byoma Creamy Jelly Cleanser tečnost za čišćenje lica
Pristupacni skincare 2 removebg preview
Byoma Clarifying serum za lice

Zasnovano na teoriji da je zdrava barijera kože osnova za svaki tip kože, Byoma cilja na to da pojednostavi vašu skincare rutinu sa kapsulnom kolekcijomkoja je posvećena jačanju barijere kože. Ova kolekcija proizvoda se vodi efikasnim i klinički testiranim formulama (a ni pakovanje nije loše).

The Inkey List

TheINKEYList HyaluronicAcidCleaser 150mlbottle 1000x1000 647778d6 00b2 49e9 a1cb 65bda8cbe072 removebg preview
The Inkey List Hyaluronic Acid Cleanser tečnost za čišćenje lica
51KIW4zO3zS removebg preview
The Inkey List Caffeine Eye Cream krema za ispod očiju

Već znate šta je potrebno vašoj koži, ali nemate vremena da te sastojke pronalazite u svakom proizvodu? Upoznajte se sa The Inkey List – pristupačnim i kvalitetnim proizvodima koji se fokusiraju na sastojke koje već poznajete (i volite), kao što su hijaluronska kiselina, niacinamid i ceramidi.

CeraVe

cerave products 285878 1583163542778 product.700x0c removebg preview
CeraVe Hydrating Cleanser tečnost za čišćenje lica
cerave moisturizing cream dry to very dry skin 340g removebg preview
CeraVe Moisturising Cream krema za telo

Razvijen od strane dermatologa, CeraVe je dostigao kultni status u Americi. Njihovi proizvodi su favoriti među kozmetičarima, urednicima lepote i blogerima, zato nemojte da tražite dalje od CeraVe.

The Ordinary

11396687 3915023393147860 removebg preview
The Ordinary Natural Moisturising Factors krema za lice
rdn lactic acid 10pct ha 30ml removebg preview
The Ordinary Lactic Acid serum za lice

Ovaj brend je promenio pravila beauty igre, između ostalog predstavljajući proizvode sa samo jednim sastojkom. Ako se pitate kako nešto ovako dobro može da bude toliko pristupačno, ne brinite – to je zahvaljujući kratkom spisku sastojaka i jednostavnim pakovanjem proizvoda.

Saznaj više:
Povezani članci: