Rare Beauty: Selena Gomez priprema kolekciju za NEGU TELA

19.12.2023.
RECOMMENDED

Rare Beauty od Selene Gomez je jedan od retkih celebrity brendova koji se istakao svojim izvanrednim kvalitetom i osnažujućom porukom za beauty industriju. Od kad je lansiran 2020. godine, doživeo je čak nekoliko viralnih trenutaka, posebno povodom Soft Pinch tečnih rumenila koji je favorit među TikTokerima. Lansiranje nove Rare Beauty kolekcije se očekuje 18. decembra, a Selena želi da pruži isti taj magičan tretman novoj kategoriji: nezi tela.

Kolekcija pod imenom Find Comfort sastoji se od četiri nova Rare Beauty proizvoda koji će biti dostupni u Sephori. „Sve to ide zajedno. Brinuti se o svom telu, umu i duši – to je sve jedna stvar“, rekla je povodom nove kolekcije. Evo šta možemo da očekujemo.

Find Comfort hidratantni losion za telo

Rare Beauty 1

Ovaj brzo upijajući losion će imati osvežavajući miris limuna i rabarbara u kombinaciji sa vetiverom i drvetom.

Find Comfort hidratantna krema za ruke

Rare Beauty 2

U pitanju je idealan proizvod za svakoga ko uživa u kremama za ruke, te je inovativno pakovanje napravljeno da ujedno služi i kao masažer za šake.

Find Comfort mist za telo i kosu

Rare Beauty 3

Find Comfort mist sa parfemom može da se koristi za telo i za kosu, a pritom ne isušuje krajeve.

Find Comfort Stop & Soothe aromaterapeutski marker

Rare Beauty 4

Može se pretpostaviti da će ovaj proizvod biti zvezda kolekcije! Zahvaljujući Stop & Soothe markeru, aromaterapcija je sada svima na dohvat ruke. Gel iz markera prosto nanesite bilo gde na telu (na vratu, grudima ili na čelo) kako biste se opustili uz miris tonke, peperminta i lavande.

Saznaj više:
Povezani članci: