Šta su OMBRE OBRVE – i zašto treba da ih isprobate?

22.04.2024.
RECOMMENDED

Obrve su svake godine hot topic, a beauty fanatici su uvek spremni da isprobaju nove trendove. Blage, ali upečatljive, ombre obrve su pogodne za gotovo svaki oblik lica i obrva, što nudi prednosti slične microblading tehnici. U nastavku, istražujemo trend ombre obrva kako biste mogli da ispitate da li je pravi izbor za vas.

Šta su ombre obrve?

U pitanju je polutrajni stil sređivanja obrva za koji se koristi mala mašinica za postavljanje tankih tačkica pigmenta. Krajnji efekat je veoma prirodan i suptilan. Krajevi su obično za nijansu tamniji, postepeno vodeći ka svetlijoj boji prema početku obrve.

Ombre obrve 1


Ombre obrve su dobar izbor za sve tipove kože, čak i za osetljivu i masnu kožu. Tretman nije invazivan koliko i microblading, koji može da iziritira osetljivu kožu. Takođe, s obzirom da je njihov efekat dugotrajan, eliminiše potrebu za drugim proizvodima kao što su puder, gel ili olovka za obrve.

Ova procedura stvara utisak punijih, prirodnijih obrva. Ako želite da pojednostavite svoju jutarnju rutinu ili ste ljubitelj fluffy brows trenda, a najviše vremena vam odlazi na šminkanje obrva, ombre obrve bi mogle biti pravi izbor za vas.

Saznaj više:
Povezani članci: