Konačno! Povratak Steve Maddena u svet parfema

09.04.2024.
RECOMMENDED

Steve Madden udružuje snage sa kompanijom Parlux i lansira parfem Goldie Eau de Parfum. Ova saradnja predstavlja drugi licencni sporazum kompanije Parlux u 2024. godini i označava povratak Steve Maddena u svet parfema nakon 2018. godine, sa ciljem da pokrene širu liniju parfema inspirisanu Maddenovom ćerkom.

Goldie je ženski, drveasto – cvetni parfem (top note su bergamot, kruška i jasmin) upakovan u bočicu u obliku zlatnog srca, dizajniran da udovolji afinitetima fanova brenda, ali i da privuče mlađu publiku. Parfem je dizajnirala Christine Hassan iz Givaudana, biće dostupan u Macy’s, na Amazonu i u radnjama i prodajnim mestima Steve Madden brenda, a već mu se predviđa značajan prodajni potencijal.

steve madden parfem

Steve Madden planira dugoročnu saradnju sa Parluxom

Saradnja sa Parluxom deo je dugoročne strategije za uspostavljanje trajnog prisustva na tržištu parfema – Parlux ima dugogodišnju istoriju uspešnih partnerskih odnosa sa maloprodajnim modnim brendovima.

Ovaj potez se uklapa u ambicije obe kompanije da se približe mlađoj publici, što je brend Parlux već uradio saradnjama sa Billie Eilish, Paris Hilton, Jason Wu.

Fotografije: Pinterest

Saznaj više:
Povezani članci: