Evo kako da stilizujete kosu kada je vrućina

03.05.2024.
RECOMMENDED

Tokom visokih temperatura, pored toga što gledamo da se obučemo tako da nam bude što prijatnije, frizura i kosa takođe su na repertoaru. U nekom momentu će nas sunce zasigurno naterati da je vežemo i, hteli ne hteli, napravimo neku frizuru koja će nam se slagati uz outfit.

Opcija nema mnogo: možemo vezati punđu ili rep, eventualno neke pletenice. Voleli bismo da kosa ima neki oblik, a ne da bude samo nemarno vezana. Ipak, kada pomislimo na uredno skupljenu kosu, odmah padaju na pamet složene frizure – one koje zahtevaju ceo beauty tim i milion ukosnica. Na sreću, ovo leto smo videli mnoge poznate dame i influenserke kako nose frizure koje ne zahtevaju mnogo truda i koje je lako postići bez tutorijala od 20 koraka ili cele armije proizvoda za oblikovanje.

Od jednostavnih punđi do niskih repova, frizura sa šnalama i jednostavnih pletenica, najnoviji trendovi za kosu su jednostavni za održavanje. Savremeni trendovi lepote fokusirani su na jednostavnost i udobnost- ovih dana ćete mnogo češće videti snimke sa minimalnom rutinom nege kože ili prirodnim izgledom šminke, nego što će biti prikazana teška šminka ili proces koji zahteva na desetine koraka. Isto važi i za najnovije trendove za frizure u 2024. godini.

NISKA PUNĐA

Stilizujte kosu vrucina
@mishti.rahman

Niska punđa nikada nas nije razočarala kao stil koji je sofisticiran i šik.

BUBBLE REP

1691415996046628 1
@nitsanraiter

Ovo je jedan od naših omiljenih načina da začinite običan rep koji na prvi pogled izgleda dosadan.

OPUŠTENI PRAMENOVI

1691416604617105 1
@misstpw

Ako primetite da frizure zalizane unazad ili priljubljene uz glavu ne odgovaraju obliku vašeg lica, pustite nekoliko pramenova.

PLETENICE

1691416646090826 1
@alllisonho

Repovi sa pletenicom ponovo su u trendu! Srećom, ovo je odličan način da sklonite kosu sa lica i sa vrata tokom vrućih prolećnih dana.

Saznaj više:
Povezani članci: