Pretraga

Legendarni ruž iz devedesetih zavladao je TikTokom, donosimo vam sve alternative

Tekst: Manda Javorina

Priznajem javno: TikTok i ja nismo baš najbliskiji prijatelji. Pre smo solidni poznanici koji se po kafama sreću uz (neke super) ljude koje poznaju zajedno i koji se nekada savršeno slažu, a nekada bi se počerupali preko stola. Ne mogu da mu oprostim faze ludila i turpijanje zuba ili piling lica farbom, kao ni trendove tipa "evo zašto me druge devojke mrze". Istina, zaista se nekada poklopimo jedan na jedan, kao po pitanju jedne maskare, na primer. And just like that, it happened again

@mathildepochat

Am I a elf now ? #lotr #blackhoney #clinique #arwen #hobbit #vintage #blonde #honey

♬ Hobbit - The Middle-Earth Orchestra

I to ne samo da se desilo ponovo, već me je TikTok podsetio na jednu od mojih prvih ljubavi. Clinique Black Honey ruž (balzam, kojim god ga imenom zvali jednako je genijalan) je prvi skuplji ruž u životu koji sam kupila na raspustu između osnovne i srednje škole. Zajedno sa Chanel Vamp lakom za nokte (da, imala sam temu). Svi su mislili da sam luda zato što je "skup za labello u boji" a ja ni tada nisam imala živaca da objašnjavam koliko se razlikuje od labela i koliko je ta boja savršenstvo. Ko razume, razume. Bio je prvi svoje vrste, obožavala sam sve na njemu od boje i teksture pa sve do pakovanja koje sam sa uživanjem vadila iz ranca. 

A onda smo se, nekako ta moja ljubav i ja udaljili, bez pompe i drame. Kada mi se nedavno pojavio pred očima na društvenim mrežama, odmah sam ga potražila (svaka sličnost sa nekim situacijama iz stvarnog života je slučajna) i shvatila da je zahvaljujući TikToku svuda rasprodat. Ja sam svoj ipak nabavila i ne smem da odam kako, ali sam u međuvremenu istražila i sve alternative. Evo najboljih, nema na čemu.

Legendarni ruž iz devedesetih zavladao je TikTokom, donosimo vam sve alternative (фото 5)

LOVE ME LIPSTICK COFFEE AND CIGS, MAC

Legendarni ruž iz devedesetih zavladao je TikTokom, donosimo vam sve alternative (фото 7)

EXTRA LIP TINT BARE BLACKBERRY, BOBBI BROWN (FABU SPOT)

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor