Pretraga

Vreme je za ajlajner u boji

Vreme je za ajlajner u boji

Tekst: BURO.


Volimo crni ajlajner isto koliko i olovku - na sve načine - ali vreme je da vas upoznamo i sa njegovom poslednjom i definitivno najuzbudljivijom reinkarnacijom: u boji! Većina izvedbi, istina, ne liči na klasični cat eye ali od kada smo prvi put videli kako to izgleda kada Lucy Boynton i Joe Baker rade zajedno, sanjamo o raznobojnim linijama. Prednjače crvena i bela, žuta se takođe kotira poprilično visoko kao i sve nijanse plave (odličan u kombinaciji sa maskarom u istoj nijansi), a za najsvedenije prolazi i grafitsiva (ali dodajte joj makar malo nečeg svetlucavog). 

Nekonvencionalna boja i oblici traže i neobične teksture pa se ovde ne radi striktno o ajlajneru sa tankom četkicom u najužem smislu. Gelovi i gel-olovke su verovatno najbolja varijanta da izvedete ovaj look pošto pružaju veliku slobodu pokreta, izuzetno su dugotrajni i dolaze u najrazličitijim nijansama. 

Odlučite se za jedan od tri glavna pravca: ukoliko ostajete uz trepavice u najklasičnijoj priči neka linija bude deblja i izvučena u stilu pedesetih, ako se odlučite da je pomerite takoreći u prevoj, vodite računa o tome da ustvari bude iznad njega kako se ne bi razmazala i kako bi stalno bila vidljiva (ovo, nažalost, nije za one sa spuštenim kapcima). 

Vreme je za ajlajner u boji (фото 8)
@cockatoomakeup

Treću varijantu - intenzivna boja kao nanešena prstom - tehnički možete izvesti i senkom ali će gel-olovka opet dati najpostojaniji rezultat i najjači pigment. Zaboravite na preciznu liniju u ovom slučaju, ono što vam treba je utisak kao da ste moderna Pokahontas koja se sprema da se suoči sa svetom i koja je jednim užasno kul pokretom nanela svoju ratničku boju. 

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor

Ostavite komentar