Victoria Beckham širi beauty ponudu i predstavlja novi gel za obrve

  21.06.2024.
  RECOMMENDED

  Victoria Beckham Beauty širi ponudu šminke za oči – novim gelom za obrve. Brend lansira Feather Fix Brow Gel, hibrid seruma i stilizatora za obrve, po ceni od 34 dolara. Gel će biti dostupan u pet nijansi, uključujući i providnu. Formula seruma sadrži ekstrakt semena murumurua, pantenol, biotin i mešavinu filmogenih supstanci, postojana je 24 sata i otporna na znoj, vodu, vlagu i perutanje.

  Serum za obrve lansiran je nakon što je brend izbacio Satin Kajal olovku, koja se prodaje na svakih 30 sekundi – prema podacima kuće, po ceni od 32 dolara po komadu – tempo koji će dovesti godišnju prodaju proizvoda na preko 30 miliona dolara.

  Prodaja proizvoda brenda Victoria Beckham Beauty samo raste

  Ovo je prvenstveno digitalni brend, a modni i kozmetički biznisi Posh Spajsice u poslednje vreme dostižu zajednički obim prodaje od 100 miliona funti – sa više od 60 procenata prodaje preko vlastite platforme.

  – Mnogo radimo na kreiranju sadržaja kako bismo publici pokazali proizvode koji nisu dostupni na hiljadu prodajnih mesta. Trudimo se da proizvodi budu u rukama mnogih ljudi, kako bi ih isprobali i preneli svoje iskustvo dalje, izjavila je izvršna direktorka brenda.

  victoria beckham gel za obrve

  Gel za obrve već je u prodaji.

  Fotografije: Instagram

  Saznaj više:
  Povezani članci: