Pretraga

Prepišite workout iz spota "Flowers" od Miley Cyrus

Tekst: BURO.

Nije prošao dan od kad je Miley Cyrus lansirala svoj najnoviji singl "Flowers" a da nismo zagrlili sebe uz ritam i reči ove pesme i dobili poriv da sebi češće kupujemo lale i orhideje. Pevačica je prevalila dug put od Hane Montane do ultimativne himne o ljubavi prema sebi, a da li ste primetili da nam je usput ostavila i hint svoje workout rutine u spotu za novu pesmu?

Reč je o treningu visokog intenziteta za celo telo koji će vam pomoći da izbacite i toksične ostatke bivšeg iz tela. Najbolje od svega? Ove vežbe možete odraditi od kuće. Izvucite taj prelepi komplet koji ste davno naručili i čuvate za nekakvu specijalnu priliku, dobro zategnite rep, pojačajte "Flowers" i hajmo.

Miley u spotu najpre pliva u bazenu, a potom odlazi na terasu gde odrađuje trening snage visokog intenziteta: red burpee-a, trbušnjaka i vežbi sa kanapom. Iako u spotu vidimo profesionalno orkestriranu koreografiju, elementi HIIT treninga izviru iz osunčanih kadrova iz LA-a i nude nam inspiraciju za jak trening kod kuće. Ako želite da dodate i malo kardia u svoju rutinu, uvek možete izvući šljokičavu haljinu iz ormana i zaplesati kroz komšiluk dok vam kroz slušalice tutnji himna o ljubavi prema sebi. Mi prepisujemo trening od Miley u celosti.

Battle rope

Prepišite workout iz spota "Flowers" od Miley Cyrus (фото 1)

Kanap je efikasan način da u jednom potezu dobijete i kardio i trening snage. Položaj tela treba da vam bude takav da stopala budu u širini kukova, dok iz pozicije čučnja podižete kanap do visine ramane i nazad. Ponavljajte vežbu sa obe ruke naizmenično dok se ne umorite. 

Sklekovi

Prepišite workout iz spota "Flowers" od Miley Cyrus (фото 2)

Vežba koju Miley radi u spotu zapravo je kombinacija skleka i plank-a. Dok ste u skleku, vaše koleno treba da dodiruje spoljni deo lakta, desno koleno - desni lakat, levo koleno - levi lakat. Zatim istu stvar treba da ponovite ali tako da prvo jednu nogu ispružite pozadi, pa napred, a onda ponovite isto sa drugom nogom.

Glute Bridge

Prepišite workout iz spota "Flowers" od Miley Cyrus (фото 3)

Sledeća vežba podrazumeva dizanje zadnice do visine kukova. Polako spuštajte gluteuse nadole dok ne udare o dlo, oslanjajući se na kolena, a zatim se podignite tako što ćete stisnuti mišiće et voila!

Back Step Crunch

Prepišite workout iz spota "Flowers" od Miley Cyrus (фото 4)

Ovo su takozvani stojeći trbušnjaci: dižite kolena tako da vam dodiruju suprotne unutrašnje strane laktova. Pokret možete ponoviti dvanaest puta u tri serije.

Burpees

Prepišite workout iz spota "Flowers" od Miley Cyrus (фото 5)

Ovo je najenergečnija vežba u nizu, a izvodite je tako što iz položaja za sklek skačete u vazduh dok ruke takoreći gurate iza sebe.

Vežba za balans

Prepišite workout iz spota "Flowers" od Miley Cyrus (фото 6)

I za kraj: jedna joga poza. Ova vežba pomoći će vam da istegnete leđa, počnite na rukama i kolenima, a zatim polako podignite desnu nogu da bude ravna i paralelna sa podom, dok levu ruku pružate ispred sebe, a zatim ponovite na drugoj strani.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor