Zara Beauty proizvodi koji su ZAISTA dobri

11.04.2024.
RECOMMENDED

Zara se odavno proširila na mnogo više od garderobe. Od komada za domaćinstvo do parfema koji se sve više izdvajaju na tržištu, ovaj brend iznova dokazuje da drži monopol na high-street tržištu. Ipak, nisu svi bili uvereni kada je Zara zašla u beauty industriju. Postavljalo se pitanje da li je samo u pitanju strateška odluka ili su zaista kvalitetni proizvodi.

Legendarna britanska makeup umetnica Dajen Kendal i direktorka Zara Beauty Eva Lopez su pre tri godine lansirale kolekciju proizvoda za oči, usne, lice i nokte, a mi smo veliki deo testirali. Izdvajamo četiri koje zaista vredi probati!

Gel za obrve

Kvalitet Zarinog gela za obrve je iznenadio beauty ljubitelje širom sveta. U pitanju je lagana i prozirna formula koja ne ostavlja tragove kada se začeščljaju obrve, retkost kod gelova za obrve po ovoj ceni.

ZARA Beauty 1

Tečna senka za oči

Za razliku od većina tečnih senki, ovaj proizvod je postojan i brzo se fiksira. Zanimljivo je to što pruža učinak hlađenja prilikom nanošenja zahvaljujući visokom procentu vode. Od dve metalik boje u kojima je dostupna senka, izdvajamo zlatkastu Gilded Shine nijansu.

1657556228874

Lak za nokte u boji Confetti

Postojani, jednostavni za nanošenje i otporni, Zarini lakovi dolaze u jedinstvenim i modernim bojama. Među omiljenim su nam Glazed (nijansa koja podseća na glazed donut manikir), Glaring Galaxy i Confetti.

24400479184 e1

Stik 3 u 1 Manifesto

Najviše volimo multifunkcionalne proizvode, a ovaj 3 u 1 stik kombinuje naše omiljene – rumenilo i balzam za usne. Pored toga, izuzetno je hidratantno zahvaljujući dodatku hijaluronske kiseline, a dostupno je u dva finiša (mat i sedefasto).

1637258340298

Saznaj više:
Povezani članci: