3 sunčane destinacije za TOPLU ZIMU

18.12.2023.
RECOMMENDED

Za leto možemo slobodno reći da je više stanje duha nego godišnje doba. Zašto onda čekati da nam dođe na vrata?

Polećemo! Ovo su tri destinacije uz koje zima postaje novo leto, a sve što vam treba je idealan saputnik i vaša Visa Premium kartica. 

MALDIVI

Putovanje leto 1
Putovanje leto 2

Ovaj rajski arhipelag u Indijskom okeanu sa pravom zaslužuje titulu najpoželjnije destinacije bez obzira na godišnje doba – ali je užitak veći kada iz minusa zaronite u tirkizno more i dozvolite suncu da vam greje dušu. Za potpuni  „once-in-a-lifetime experience” rezervišite smeštaj u Jumeirah Hotels & Resorts i to uz do 20% popusta za plaćanja Visa Premium karticom (do 31.12.2023. godine). 

TENERIFI 

fd58a998df4dae135c8f6928e5d6e9d2

Opustite se u chic odmaralištu na plaži, istražite staze kroz nestvarnu prirodu, surfujte na plažama s crnim peskom, spuštajte se po klisurama koje izazivaju vrtoglavicu i uživajte u svežim, lokalnim namirnicama koje ćete nabaviti na obližnjoj pijaci. A da biste stigli da posetite sve atrakcije koje ste zamislili, najbolje je da na raspolaganju imate odgovarajući automobil koji možete iznajmiti putem AVIS platforme uz svoju Visa Premium karticu i popust do 35% .

LISABON

7ba6c048f9e8c423e2a85cd676867658

Bogato kulturno istorijsko nasleđe, odlična gastronomska ponuda i zarazan mediteranski duh učiniće da poželite da se ovom gradu što pre vratite. Za doživljaj iz prve ruke, rezervišite smeštaj u nekoj od šarmantnih lisabonskih uličica iz širokog izbora koji vam nudi platforma Booking.com i to uz popust do 6% za plaćanja Visa Premium karticama.

ODBROJAVANJE DO PUTA

Visa Premium kartice će vam uz značajne pogodnosti olakšati i trenutke pre poletanja.

Na Aerodromu Nikola Tesla vas očekuje omiljena kafa na poklon u Kafeteriji, prioritetna prijava za let na šalteru biznis klase i korišćenje prioritetnih prolaza na pasoškoj kontroli. A nakon toga, uputite se pravo u Lounge Key poslovni salon gde u opuštenoj atmosferi možete pričekati svoj let. I na kraju, kada se avantura završi, ugovorite svoj prevoz sa aerodroma do obabrane destinacije u Beogradu putem Pink Taxi aplikacije, i ostvarite 50% popusta za plaćanje sačuvanom Visa Premium karticom do kraja 2023. godine.

Saznajte sve o vašem putovanju iz snova i ostalim Visa Premium pogodnostima ovde.

Saznaj više:
Povezani članci: