BURO. GASTRO VODIČ: Forum – Kajmak i Med, jednostavno i iskreno

    06.12.2023.
    RECOMMENDED

    Ušuškan između omanjih dorćolskih ulica, Forum pruža dozu comfort food-a koja otkriva potpuno nove ukuse.

    Vikendom + petkom nemojte propustiti kombinaciju kajmaka i meda na jedinstvenom Pretop bagetu, ili istražite zapadnije note s kikiriki puterom i slatkom od šumskih jagoda.

    • 20231127 091204 scaled
    • 20231127 093602
    • IMG 0029
    • IMG 0030
    / 4

    Francuski Canelé dolazi iz radionice Des Petit Gateaux, dok je kesten torta delo Modla 180c.

    Darko, koji je svoju ideju i iskustvo doneo iz Melburna, već sedam godina unazad svoj concept I pristup razvija u Beogradu. Andrea, arhitektica, koja takođe dolazi iz Oz-a, daje vlastiti pečat ovom prostoru uz pomoć mid-century komada. Gramofon je, naravno, neizostavan. Bez mnogo filosofije, Forum nudi jednostavnost. A znamo da je jednostavnost neretko najteže dostižna. koja je teško dostupna. Dobra kafa, sourdough baget sa domaćim kajmakom i medom – sve to začinjeno duhom Dorćola.

    Saznaj više:
    Povezani članci: