Vodič: vreo dan u Beogradu

  18.07.2019.
  RECOMMENDED

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2019/07/belgrader_faro_cover.jpg

  Šta sa sobom u gradu kad živa surovo pređe trideseti podeok? Realno, ako mene pitate, baš ništa nastavite život normalno. Pripadam onoj grupaciji kojoj se sreća meri (što višom) temperaturom unutrašnjih organa. Sagorećemo? E, pa šta!

  No, svesna sam da sam u mikroskopskoj manjini i da većini ovi supervrući beogradski dani padaju teško. Rešenje nije da slobodno vreme provodite na ivici snage na sofi ispod klime uključene na najjače, zapravo hajde da se nađemo na pola puta. Vi ćete se pomiriti sa letnjim vrućinama, a ja sa vašim zahtevom da organizam održavamo na ugodnih 26 stepeni.

  Vodim vas u kružnu turu po najfinijim klimatizovanim mestima u centru Beograda, a neka su i ganc nova. Zapišite i isprobajte!

   


  11:00h

  Svetogorska 26a

  Janet’s Kitchen

  (zatvoreno)

  Konačno jedno mesto koje nam ne diktira kad ćemo doručkovati, eto može u 10 ujutru, a može i u pet popodne, po želji. Janet’s Kitchen postoji nepuna dva meseca i počiva na prilično jednostavnoj ideji, a to je da svi mogu da dobiju doručak u baš svako doba dana. Celokupan jelovnik prati tu “doručkastu” temu kombinujući američke i francuske klasike, pa tako možete poručiti sve od avokado tosta, preko slatkih prženica, do raznovrsnih zdravih kaša. Pored toga tu je i privlačna lista slatkiša, između ostalog i carrot cake, brownie i banana bread. Poen plus dobijaju i zbog odluke da lokal bude nepušački.

   


   

   

   

  5.000 m²

  umetnosti

   

   

   

   


   


   


  Saznaj više:
  Povezani članci: