Cher i zlatni kornet – kakav je ukus pevačicinog sladoleda?

03.10.2023.
RECOMMENDED

Poznata i kao „boginja popa”, Cher je odlučila da karijeru u muzici privremeno stavi po stranu kako bi se posvetila drugoj (i neočekivanoj) sferi interesovanja. Verovali ili ne, u pitanju je ljubav prema sladoledu.

Pevačica je od malih nogu maštala o otvaranju radnje sladoleda, i kada je naletela na gelato radnju Giapo tokom turneje na Novom Zelandu 2018. godine, prepoznala je mogućnost da ostvari svoj san iz detinjstva.

Giapo sladolede prave dinamičan duo Gianpolo Grazioli i Annarossa Petrucci, a sada im se pridružila i Cher. Kroz njihovu saradnju nastao je Cherlato – kamion za prodaju sladoleda koji putuje širom Los Anđelesa.

Cherlato Cher gelato gastro

„Ponuda sladoleda će nastaviti da se razvija. Menjaće se u zavisnosti od doba godine, dodavaćemo nove sastojke i smišljati nove kombinacije”, izjavila je Cher.

Cherlato u ponudi trenutno ima pet ukusa koje je Cher osmislila sa Giapo brendom. Između ostalog tu je i ukus koji se zove Cher’s Mom Cheesecake, inspirisan njenom majkom i čizkejkom koji je pravila za praznike. Ipak, najpoznatija Cherlato porudžbina je zlatni kornet.

„Zlatni kornet je vrlo Cher”, dodao je Gianpolo Grazioli.

cherlato 193104 2
Cherlato

Njen prvi poduhvat u gastro svetu je prošao veoma uspešno, sa jurnjavom da se sustigne Cherlato kamion na svakoj njegovoj Los Anđeles stanici. Giapo i Cher sada gledaju kako da prošire saradnju u budućnosti, ko zna šta možemo da očekujemo od boginje popa?

Saznaj više:
Povezani članci: