Pretraga

Počinju dani Hvara u restoranu Sky Lounge, znamo sve o tome

Počinju dani Hvara u restoranu Sky Lounge, znamo sve o tome

Tekst: BURO.

Hvar je jedno od onih mesta koje čim posetite momentalno ide na vrh omiljenih lokacija, jednostavno postoji nešto magično u tom ostrvu. I koliko god puta da ga posetite, svaki ulazak na katamaran na putu kući je mali slom srca. Predivna priroda, stari grad, tirkizno more i vrhunska gastronomija čine ga omiljenim izborom zaljubljenika u život. Tamo je lako brige baciti kroz prozor i samo pratiti miris lavande i isprobavati lokalna vina dok talasi veselo šušte. Realno, brojimo dane do ponovnog odlaska, a dok se najsunčanije ostrvo dovoljno ne zagreje za naše morske avanture, znamo gde ćemo napuniti baterije. Restoran Sky Lounge u beogradskom hotelu Hilton nam nudi pravu poslasticu, tamo  počinju dani Hvara i trajaće od 11. do 22. marta.

Počinju dani Hvara u restoranu Sky Lounge, znamo sve o tome (фото 1)
Počinju dani Hvara u restoranu Sky Lounge, znamo sve o tome (фото 2)
Počinju dani Hvara u restoranu Sky Lounge, znamo sve o tome (фото 3)

Restoran Sky Lounge već ima Michelin preporuku, a u toku marta gastronomske bravure skrenuće u pravcu svima omiljene jadranske kuhinje. Naime, gost restorana biće Hrvoje Tomičić iz hvarskog restorana Štajun. Hrvoje i njegov tim biće pojačan i timom glavnog kuvara Sky Lounge-a Nikole Jekića. Najave obećavaju mnogo, a ako ste probali Hrvojeve ili Nikoline delicije, jasno je da će ovi majstori kuhinje lako odgovoriti na visoka očekivanja.

Počinju dani Hvara u restoranu Sky Lounge, znamo sve o tome (фото 4)
Počinju dani Hvara u restoranu Sky Lounge, znamo sve o tome (фото 5)
Počinju dani Hvara u restoranu Sky Lounge, znamo sve o tome (фото 6)
Počinju dani Hvara u restoranu Sky Lounge, znamo sve o tome (фото 7)
Počinju dani Hvara u restoranu Sky Lounge, znamo sve o tome (фото 8)

Štajun je otvoren 2019. godine u samom srcu Hvara i vrlo brzo je stekao obožavaoce, pre svega zbog jednostavnog pristupa koji zastupa sezonsku kuhinju, bez previše kompromisa. Tu se traži stolica više, a do sada su restoran posetile i svetski poznate ličnosti kao što su Madonna i Michael Jordan.

Počinju dani Hvara u restoranu Sky Lounge, znamo sve o tome (фото 9)
Počinju dani Hvara u restoranu Sky Lounge, znamo sve o tome (фото 10)

Pored specijaliteta koji će biti glavne zvezde od nedelje, tim hotela Hilton je odlučio da sve začini bogatim muzičkim programom. Poseban šmek će dati nastup klape Castelnouvo, kao i Ane Bebić i drugih muzičara.

Počinju dani Hvara u restoranu Sky Lounge, znamo sve o tome (фото 11)
Počinju dani Hvara u restoranu Sky Lounge, znamo sve o tome (фото 12)
Počinju dani Hvara u restoranu Sky Lounge, znamo sve o tome (фото 13)

Jasno je, pred nama su dani uživanja u delicijama koje će u nama probuditi misli o moru letu i provodu. Kad u vazduhu zamiriše morska so vreme je za vađenje kalendara i precrtavanje dana do odmora na suncu, brzo će to! Pre toga se svakako vidimo u Sky Lounge-u da se uz gušt spremimo za letovanje.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor