Pretraga

Restoran Palacio do Grilo smešten je u pozorištu, a mi dopisujemo ovo autentično iskustvo za sledeću posetu Lisabonu

Restoran Palacio do Grilo smešten je u pozorištu, a mi dopisujemo ovo autentično iskustvo za sledeću posetu Lisabonu

Tekst: BURO.

Palacio de Grilo je najsvežiji projekat arhitekte i preduzetnika, Juliena Labroussea. Lisabonska rezidencija iz 18. veka prožeta je istorijom, zgrada ukrašena baroknim detaljima i okružena bujnim vrtom, a ideja je bila da se od ovog prostora napravi spoj umetničkog i prazničnog iskustva otvorenog svima u bilo koje vreme. 

Restoran Palacio do Grilo smešten je u pozorištu, a mi dopisujemo ovo autentično iskustvo za sledeću posetu Lisabonu (фото 1)
Restoran Palacio do Grilo smešten je u pozorištu, a mi dopisujemo ovo autentično iskustvo za sledeću posetu Lisabonu (фото 2)

 

Ovde možete lutati i diviti se arhitektonskoj strukturi, piti piće ili uživati u večeri u pozorišnoj atmosferi. Julien je u palatu dodao ručno pravljeni nameštaj od čvrstog portugalskog drveta eukaliptusa, a stolice, stolovi i šank sa prefinjenim oblicima nastavljaju da prepričavaju istoriju ovog mesta. 

 

Restoran Palacio do Grilo smešten je u pozorištu, a mi dopisujemo ovo autentično iskustvo za sledeću posetu Lisabonu (фото 3)
Restoran Palacio do Grilo smešten je u pozorištu, a mi dopisujemo ovo autentično iskustvo za sledeću posetu Lisabonu (фото 4)
Restoran Palacio do Grilo smešten je u pozorištu, a mi dopisujemo ovo autentično iskustvo za sledeću posetu Lisabonu (фото 5)

 

Palacio do Grilo je restoran usred živog pozorišta, gde je svaki član ekipe glumac ili izvođač, spreman da vas iznenadi. Hibridno kulturno i istorijsko mesto nudi krajnje jedinstveno iskustvo i podseća nas da je umetnost u nemogućnosti klasifikacije.

 

Restoran Palacio do Grilo smešten je u pozorištu, a mi dopisujemo ovo autentično iskustvo za sledeću posetu Lisabonu (фото 6)
Restoran Palacio do Grilo smešten je u pozorištu, a mi dopisujemo ovo autentično iskustvo za sledeću posetu Lisabonu (фото 7)

 

Vrata do ovog iskustva bez presedana su otvorena svakog dana od 11 ujutru i zatvaraju se u ponoć, a ulazak je besplatan. Kao i dosadašnji projekti Juliena Labroussea, Palacio do Grilo je nova definicija autentičnosti. 

 

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor